VBA Kerstborrel

VBA_Kerstmarkt Vereniging Bedrijfskring Almere - VBA Kerstborrel

Over een paar dagen begint voor velen de gezelligste maand van het jaar. In deze periode wordt er veel genetwerkt. Kerst- en nieuwjaarsborrels nemen de agenda tijdelijk over. Er mag volop en ongegeneerd genoten worden. Wij hebben er ontzettend veel zin in!

Om de agenda niet nog voller te maken dan hij al is, zal het aankomend zakenuurtje op 17 december, meerdere functies krijgen. Wij nodigen je van harte uit voor een echte Kerstmarkt en de uitreiking van de Stageprijs van het jaar. Deze prijs wordt uitgereikt aan Almeerse bedrijven die bijzondere inspanning verrichten voor MBO-stages van ROC Flevoland.

Onze gastlocatie, de Almeerse Hockeyclub, is een van de grootste sportclubs van Almere. Je kunt deze dag o.a. een kijkje nemen in de pas geopende businesslounge. Deze lounge is bestemd om sponsoren en ondernemende leden bij elkaar te brengen en verder te helpen.

De decembermaand is de uitgelezen maand om te verbinden en te geven. Het VBA kiest elk jaar een goed doel dat we gezamenlijk een hart onder de riem steken. Dit jaar is gekozen voor Stichting Voedselloket Almere. Wij willen je vragen om deze dag een kerstbrood mee te nemen die het voedselloket kan schenken aan mensen die het echt nodig hebben.

Klik hier voor het volledige programma en om je in te schrijven.

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93