Ondernemersdag Almere

Joost-Buitenweg-213x300 Vereniging Bedrijfskring Almere - Ondernemersdag Almere
Het kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor alle starters, ZZP’ers en small business ondernemers in samenwerking met het Ondernemersplein (Gemeente Almere).

Jouw ideeën delen, je oriënteren, tips en adviezen ontvangen van ervaren ondernemers. Voor al deze dingen kun je op zaterdag 23 november terecht bij de Ondernemersdag en dat dan ook nog eens bij jou in de buurt, in Almere. Breid jouw netwerk uit en laat je inspireren tijdens de seminars. En weet je wat het je kost? Helemaal niks! 

Keynote speaker Joost Buitenweg
Waar denk jij aan bij het horen van de namen Arnie, Linda, Peter, Myriam en Rien? Juist! Goede Tijden Slechte Tijden. Joost Buitenweg speelde in de eerste jaren van de langstlopende soap van Nederland de rol van slechterik Rien Hogendoorn. Inmiddels is Joost een succesvolle ondernemer en runt hij het mediabedrijf Pixelthis sinds 2000. Benieuwd naar zijn transitie van GTST-acteur tot ondernemer? Kom naar de opening van Ondernemersdag Almere om 10:00 uur en Joost vertelt je er alles over! Bovendien is Joost de gehele dag de dagvoorzitter van het evenement.

Programma
10.00 - 15.00 Doorlopend programma met diverse inspirerende workshops
Klik hier voor meer informatie en het volledige programma.

Uiteraard is de VBA ook vertegenwoordigd deze dag!

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93