VBA HR Kring workshop: Het nieuwe arbeidsrecht, WAB en meer...

Vanaf 1 januari 2020 verandert het gehele arbeidsrecht voor de tweede keer in korte tijd. Flexibele arbeid wordt steeds lastiger en ook het ontslagrecht gaat weer op de schop met de Wet Arbeidsmarkt in Balans. Voor u als ondernemer is dit maar een van de vele wetten waar u aan moet voldoen. Weet u wat u te wachten staat in 2020? Kent en herkent u de juridische valkuilen op tijd?

De VBA Themakring HR nodigt VBA leden en overige geïnteresseerden uit voor de informatieve workshop “Het nieuwe arbeidsrecht, WAB en meer...” , welke in samenwerking met Cleerdin & Hamer Advocaten op vrijdag 22 november 2019 zal plaatsvinden.De advocaten van Cleerdin & Hamer (Mr. Shasta Rötscheid en Mr. Maike Bouwman) geven u in deze workshop alle informatie en praktische tips hoe u deze valkuilen vermijdt en welke veranderingen de WAB met zich mee brengen. Onder het genot van een hapje en een drankje is er na afloop gelegenheid om vragen te stellen en te netwerken.


Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden.

Natascha Swart-van den Berg
Ik meld mij graag aan voor de HR bijeenkomst
Maaike de Rooy
Beste Natascha, dank voor je reactie en leuk dat je belangstelling hebt voor de bijeenkomst. Aanmelden doe je via onze website, gebruik hiervoor deze link https://www.vba-almere.nl/agenda/vba-agenda/629-vba-hr-kring-workshop-het-nieuwe-arbeidsrecht-wab-en-meer/individual-registration
Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93