Lancering Monopoly Almere: Uitreiking eerste exemplaar op 15 oktober

monopoly_almere Vereniging Bedrijfskring Almere - Lancering Monopoly Almere: Uitreiking eerste exemplaar op 15 oktober
Het is zover! Almere heeft een eigen versie van het meest gespeelde bordspel ter wereld. Initiatiefnemers van Soroptimist Club Almere hebben samen met verschillende partners de ontwikkeling van het spel gerealiseerd. De bekende straten, natuurlocaties, wateren en pleinen uit Almere zijn verwerkt in het spel. De speldoos, het bord, de Kans- en Algemeen Fondskaarten: het hele spel is aangepast naar de stijl van Almere.

De Rabobank heeft het geld gesponsord en daarnaast was het spel er niet geweest zonder onze partners zoals Almere City Marketing, Stad & Natuur, Voiceworks, de OVSA, KAF, Flevoziekenhuis en vele andere ondernemers uit Almere.

Op dinsdag 15 oktober zal Mr. Monopoly een eerste exemplaar aan de Burgemeester Franc Weerwind overhandigen. Dit lanceringsevent vindt plaats van 16.00 tot 18.00 uur bij New Day Offices, P.J. Oudweg 41 in Almere.

Het spel is ontwikkeld door Soroptimist Club Almere in samenwerking met Identity Games en is in een gelimiteerde oplage geproduceerd. 

Vanaf zondag 13 oktober vindt er bij de twee PLUS supermarkten in Almere een spaaractie plaats. Zo kan men met een volle spaarkaart en een bijbetaling van € 34,95 aan dit unieke Monopolyspel editie Almere komen. Daarnaast is het spel vanaf 16 oktober ook te koop bij het VVV kantoor in Almere. Standaard verkoopprijs voor het Monopolyspel is € 49,95

De opbrengst van het spel komt ten goede aan een educatiefonds voor het Oranjehuis te Almere (een opvang voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met geweld in de thuissituatie). Cliënten van het Oranjehuis kunnen een beroep doen op het educatiefonds zodat zij in staat zijn een opleiding te volgen en daarmee hun positie op de arbeidsmarkt te vergroten.

De Soroptimist Club Almere is super trots op het Monopoly spel Almere, een editie die naast een fantastische opbrengst voor het Oranjehuis ook een duidelijk beeld geeft van de stad Almere!

Linda
Goedemiddag, weet U of ze nog te krijgen zijn bij de Plus?
H.G.
Linda

Tom Leijdekkers
Ik heb suggesties aangedragen, maar wat schterts mijn verbazing?! Vanmiddag bij de VVV krijg ik te horen, d at ik had moeten reserveren??? Als ik dat had geweten!!! Nu word ik verplicht om de boodschappen bij de Plus te halen, die niet bij mij in de buurt is, rond uit belachelijk. Ik verdien m gewoon. Woon hier al vanaf 1982!
Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93