• almere-skyline-1-e5b2fb78 Vereniging Bedrijfskring Almere - Internationaal groeien met gratis strategisch support
  • Almere-station-477301d1 Vereniging Bedrijfskring Almere - Internationaal groeien met gratis strategisch support
  • skyline-almere-night-9115d1bd Vereniging Bedrijfskring Almere - Internationaal groeien met gratis strategisch support
  • vba-havenfestival-botterrace-d36c3f65 Vereniging Bedrijfskring Almere - Internationaal groeien met gratis strategisch support

Internationaal groeien met gratis strategisch support

Uit ervaring is gebleken wij dat veel ondernemingen enorme potentie hebben om markt te maken in andere landen. Omdat bij internationalisering de kosten vrijwel altijd vooruit lopen op de baten, haakt ongeveer de helft van alle ondernemers af halverwege hun internationale groei. De kosten zijn dan al gemaakt en helaas is nog (te) weinig resultaat zichtbaar. Het is daarom belangrijk om de risico's te kennen, zodat je ze ook kunt beheersen. Daarnaast is de wereld groot; er dient een keuze gemaakt te worden waar te starten en te groeien. Het is daarom heel belangrijk om in de beginfase van je internationale groei ondersteuning te krijgen bij het maken van keuzes, het stellen van prioriteiten en het houden van focus. Er is nu een kans om als MKB ondernemer deze steun volledig gratis te ontvangen.

Het bedrijf ‘Outspoken’ is officieel geaccrediteerd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken om MKB ondernemers te ondersteunen om hun internationale ambities verder in kaart te brengen. Dit doen we aan de hand van een gratis voucher ter waarde van 2400 euro. Met deze voucher worden consultants ingezet die in hoofdlijnen de volgende drie stappen doornemen:
1. Motivatie, ambitie en onderscheidend vermogen. In deze stap worden op basis van de ambitie van de ondernemer en het onderscheidend vermogen van zijn product/dienst en onderneming kansrijke exportmarkten geïdentificeerd;
2. Marktinformatie. Tijdens deze stap wordt de aantrekkelijkheid van de geïdentificeerde markten verder onderzocht;
3. Interne analyse. Deze stap inventariseert wat nodig is om succesvol te worden op deze markten. Dit mondt uit in een actiepuntenlijst internationaal ondernemen en is het eindpunt van het adviestraject.

De consultants van ‘Outspoken’ hebben ieder eigen ondernemingen gehad in het buitenland, kennen de klappen van de zweep en behoeden de ondernemer voor het maken van veelgemaakte fouten. Outspoken werkt in Nederland al succesvol samen met partijen zoals TedX, Rockstart, Holland Fintech en Rabobank. Omdat er binnen dit traject ook goed gekeken wordt naar de huidige positie, levert dat vaak tevens interessante inzichten op voor de groei van de business in Nederland.

Wil je weten hoe Outspoken een verschil kan maken bij internationale ambities?
Neem dan contact op met Sabine van Egeraat om de mogelijkheden te bespreken! (tel. 06-21802165 of via email: )
Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection