VBA leden begeleiden werkzoekenden in Almere naar werk

Sinds 2017 werken de gemeente Almere en Randstad succesvol samen om uitkeringsgerechtigden in Almere nog beter te bemiddelen naar regulier werk. Sinds januari 2019 werkt ook het UWV hieraan mee.

Voor 2019 is de samenwerking uitgebreid en heeft Baangericht als doelstelling om 1100 succesvolle matches tussen werkzoekenden en werkgevers te realiseren. Van januari 2019 tot en met mei 2019 zijn er al meer dan 350 werkzoekenden met deze werkwijze gestart met een betaalde baan.

Het jaar 2019 staat in het teken van een heldere en eenduidige werkgeversbenadering via Baangericht. Dit doet de gemeente Almere in samenwerking met Randstad en het UWV. Op deze manier kan Baangericht werkgevers op een professionele manier bedienen, waarbij zoveel mogelijk met 1 aanspreekpunt gewerkt wordt, middels een eenduidige werkwijze.

Op zoek naar werkgeluk
Op 16 mei mei vond het event “Op zoek naar werkgeluk” plaats in het Stadhuis van Almere. Naast veel gemaakte matches tussen werkzoekenden en werkgevers is ook de website van Baangericht gelanceerd. Tevens is aangekondigd dat werkgevers in de regio Almere intensief benaderd worden. Om een samenwerking met Baangericht op te zetten of deze verder uit te bouwen.
Kijk voor meer informatie op baangericht.almere.nl.

Baangericht werkt!
Een samenwerkingsverband van de gemeente Almere, UWV en Randstad.
Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93