Flevolandse Zakenvrouwen 2019 na spannende race bekend

Na een feestelijke én spannende finale voor de verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2019 werden donderdag 20 juni jl. in het Aviodrome te Lelystad de winnaars bekendgemaakt.
Tijdens de verkiezingsavond, georganiseerd door het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen, werden de drie winnaressen in de verschillende categorieën en van de publieksprijs bekendgemaakt. Duo voorzitter Marcia Richardson: “Ik ben supertrots op de winnaressen. Alle drie zijn het prachtige zakenvrouwen.”

De avond werd geopend door burgemeester Ina Adema en is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van sponsoren uit het bedrijfsleven. Negen zakenvrouwen waren genomineerd voor de gewilde titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2019, verdeeld over drie categorieën.
De jury o.l.v. burgemeester Gerrit Jan Gorter van Zeewolde riep Nasima el Bachiri-Ouamar van Bflex Cleaning uit Almere uit tot beste vrouwelijke ondernemer in de categorie MKB. Volgens de jury heeft Nasima, naast aandacht voor de klant een grote persoonlijke betrokkenheid bij al haar medewerkers uit diverse lagen en culturen uit de samenleving. In het ondernemen onderscheidt Nasima zich door van mens tot mens te ondernemen.

In de categorie ZP nam Sarita Langenhof van Newborn Spa vol ongeloof de prijs in ontvangst. De jury roemt het feit dat Sarita het aandurfde om een heel nieuw concept te introduceren in Nederland. Newborn Spa biedt een veilige en professionele omgeving waarin ouders op een unieke manier de ontwikkeling van hun baby kunnen stimuleren.

Jolien Hoek van de Vrijwilligers en Mantelzorg Centrale Almere werd gekozen in de categorie manager. In haar pitch roemde zij de vele vrijwilligers en mantelzorgers die dagelijks met liefde hun taak uitvoeren. Volgens de jury zit maatschappelijke betrokkenheid in het DNA van Jolien, die als manager sterk stuurt op kernwaarden en sfeer, en veel ruimte durft te geven

Winnares Publieksprijs 2019
Sinds een aantal jaren is er ook een publieksprijs. Alle genomineerden hielden een pitch, waarna de aanwezige leden van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen hun stem mochten uitbrengen. Nasima el Bachiri-Ouamar is er stil van en vindt het een hele eer dat zij ook de publieksprijs mocht ontvangen.

Het was de 8e keer dat het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen de verkiezing organiseerde. Duo voorzitter Jannie van den Berg: “vrouwelijke ondernemers zijn vaak veel te bescheiden in wat ze doen. Met de verkiezing willen we powervrouwen die een mooi bedrijf hebben opgebouwd of manager zijn een podium geven. Uit eigen ervaring (Zakenvrouw 2014) heb ik ervaren dat de nominatie het bedrijf of organisatie een flinke boost geeft.” Het Aviodrome bleef nog lang onrustig omdat de aanwezigen konden dansen tijdens een optreden van zangeres Saskia Soulful en DJ Ries.
Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93