VBA HR Kring en Profile Dynamics organiseren: ‘Drijfveren’

De HR Kring van de VBA organiseerde op 19 juni 2019 samen met Profile Dynamics een bijeenkomst rond het thema: ‘Drijfveren: de basis voor intrinsiek gemotiveerde medewerkers’

Op deze warme woensdagmiddag kwamen ruim 30 gasten vol verwachting naar deze bijeenkomst bij Color Point Almere in Almere-Buiten.

Hans de Jong, oprichter van Profile Dynamics verwelkomde ons en maakte ons de bedoeling van deze dag: discussie en geen monoloog. Uiteraard wel doorspekt met theorieën over drijfveren, cultuur, psychologische gezondheid en motivatie. Bij Profile Dynamics worden de drijfveren gemeten op de werkplek in de werksituatie. En er borrelde allerlei vragen op vanuit de aanwezigen, die door Hans werden beantwoord met veel enthousiasme. Het verhaal over de huidige 7 drijfveren werd duidelijk herkend door de aanwezigen.

Daarna werd er gewerkt met de motivatie theorie. Wederom veel vragen om de theorie te kunnen plaatsen op de eigen ervaringen en werkplek, waardoor we grip kregen op die theorie. Na de belofte dat de presentatie zou worden gedeeld met de aanwezigen via de VBA, kunnen we genieten van een heel goed verzorgde netwerkborrel met overheerlijke hapjes en drankjes en nog even kunnen napraten.

Het was een middag die de aanwezigen aan het denken zette en activeerde: inschrijving voor een analyse op basis van de vragen van Profile Dynamics was een mogelijkheid en daarnaast waren er speciaal voor de leden van VBA enkele plaatsen vrijgehouden op 27 september 2019. Dan organiseert Profile Dynamics een event dat eigenlijk al is uitverkocht. Wil je deelnemen? Meld dat dan even bij het secretaraat van de VBA () Zij zorgen ervoor dat dat je aanmelding op de juiste plek terechtkomt.

Met dank aan Margot Freericks voor haar tekstbijdrage, Dirk Bakker voor zijn foto’s en de dames van de HR Kring van de VBA, in samenwerking met Profile Dynamics, voor de organisatie van deze geslaagde bijeenkomst.

FOTO 2 HR BIJEENKOMST 19 JUNI  FOTO 3 HR BIJEENKOMST 19 JUNI

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93