• almere-skyline-1-e5b2fb78 Vereniging Bedrijfskring Almere - Interesse voor VBA Kring 'Innovatie in vastgoed'?
  • Almere-station-477301d1 Vereniging Bedrijfskring Almere - Interesse voor VBA Kring 'Innovatie in vastgoed'?
  • skyline-almere-night-9115d1bd Vereniging Bedrijfskring Almere - Interesse voor VBA Kring 'Innovatie in vastgoed'?
  • vba-havenfestival-botterrace-d36c3f65 Vereniging Bedrijfskring Almere - Interesse voor VBA Kring 'Innovatie in vastgoed'?

Interesse voor VBA Kring 'Innovatie in vastgoed'?

Onze gebouwde omgeving vraagt voortdurend om vernieuwing. Duurzaamheid, circulariteit, betaalbaarheid, andere woonvormen, andere concepten voor kantoren en bedrijfsterreinen zijn de thema’s van vandaag. Almere is de stad van pioniers, “het kan in Almere”.

Hoe mooi zou het zijn als wij daar als VBA ook ons steentje aan bij dragen? Graag wil ik (Karin Gabor – DGV Group) peilen of er onder de VBA leden interesse is om een themakring “Innovatie in vastgoed” te starten. De kring is bedoeld voor VBA leden die iets toe willen voegen aan de innovatie in, van en voor vastgoed in de breedste zin van het woord.

Vaak komt innovatie voort uit kruisbestuiving en het samenbrengen van verschillende disciplines. Daarom aan de investeerders, financiers, ontwikkelaars, architecten, bouwers, gebruikers onder ons de oproep: wil je bijdragen aan een kring die innovatie in vastgoed concreet maakt, laat dit dan weten en stuur een mailtje naar: . Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.
Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection