Interesse voor VBA Kring 'Innovatie in vastgoed'?

Onze gebouwde omgeving vraagt voortdurend om vernieuwing. Duurzaamheid, circulariteit, betaalbaarheid, andere woonvormen, andere concepten voor kantoren en bedrijfsterreinen zijn de thema’s van vandaag. Almere is de stad van pioniers, “het kan in Almere”.

Hoe mooi zou het zijn als wij daar als VBA ook ons steentje aan bij dragen? Graag wil ik (Karin Gabor – DGV Group) peilen of er onder de VBA leden interesse is om een themakring “Innovatie in vastgoed” te starten. De kring is bedoeld voor VBA leden die iets toe willen voegen aan de innovatie in, van en voor vastgoed in de breedste zin van het woord.

Vaak komt innovatie voort uit kruisbestuiving en het samenbrengen van verschillende disciplines. Daarom aan de investeerders, financiers, ontwikkelaars, architecten, bouwers, gebruikers onder ons de oproep: wil je bijdragen aan een kring die innovatie in vastgoed concreet maakt, laat dit dan weten en stuur een mailtje naar: . Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.
Eduard Beekhuizen
Beste Karin,
Graag toon ik mijn interesse in een dergelijke groep. Wij zijn fabrikant van duurzame dakoplossingen en hebben diverse innovatieve producten die veel breder ingezet zouden kunnen worden. Daarnaast ontwikkelen wij regelmatig nieuwe producten die aansluiten op de verduurzamingsv raag van de huidige bouwsector.

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93