Verkiezingsavond Flevolandse Zakenvrouwen

Donderdag 20 juni a.s. is het zover: de feestelijke verkiezingsavond! Een evenement dat je niet wilt missen, want ondernemende vrouwen weten hoe je een feest moet bouwen. Tijdens de finale krijgen de negen genomineerden elk twee minuten het podium om jury en publiek te overtuigen van hun kwaliteiten. Hiermee wordt een periode van een paar maanden afgesloten, waarin de kandidaten ‘in een achtbaan zijn beland’ zoals een kandidaat het noemde. Ze hebben veel geleerd en de jury heeft hen beoordeeld op basis van hun bedrijfsvoering, bedrijfsbezoeken, boekenonderzoeken en presentaties.


Burgemeester Gerrit Jan Gorter maakt na de spannende pitches (en echt, het ís spannend!) en juryberaad bekend wie de titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2019 mag dragen. Marga Janse is onze ceremoniemeester – een rol die haar op het lijf geschreven is – hebben we vorig jaar gemerkt.

Mocht je denken dat het alleen om verkiezingen gaat en ‘that’s it, dan heb je het mis. Leden kunnen stemmen voor de publieksprijs en verder is er natuurlijk de loterij met mooie prijzen. We sluiten af met feest en dansen op de muziek van Saskia Soulful en DJ Ries (bekend van ons lustrumfeest vorig jaar).

Kortom het wordt een avond die je zeker niet mag missen!

We nodigen behalve leden, ook familie en vrienden van de genomineerden uit om te genieten van hún kandidaat op het podium.

Klik hier voor meer informatie en om kaarten te bestellen.

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93