Speciale voorstelling Theatergroep Suburbia en De Wijnkelder

Voor de zesde achtereenvolgende keer werken De Wijnkelder Almere en Theatergroep Suburbia samen tijdens de 6 weken durende zomervoorstelling op De Kemphaan, Almere. Dit jaar is de voorstelling “De Nacht, de Moeder van de Dag” van Lars Norén.
Je kunt deze voorstelling al dan niet met diner komen bekijken op 13 juni 2019. Een heerlijk avondje uit met vrienden, collega’s of zakenrelaties.

DE NACHT, DE MOEDER VAN DE DAG
Je moet je leven veranderen!
Na de zomerhit Hebriana (2014) speelt Suburbia dit jaar opnieuw een tragikomedie van de Zweedse schrijver Lars Norén. De nacht, de moeder van de dag is een moderne klassieker uit de sterke Scandinavische theatertraditie.
Zweden, de jaren '50. In de keuken van familiehotel Aurora doen vader, moeder en hun twee zoons een laatste poging elkaar te vinden.
Het is de verjaardag van de jongste zoon, David. Het is ook de dag dat vader probeert uit alle macht en met weinig succes achterstallige rekeningen te betalen. Het hotel staat op de rand van een faillissement. Maar David dagdroomt liever dan te werken in het hotel. Dat maakt zijn hardwerkende broer razend. En wat is dat hardnekkige hoestje van moeder toch?
De tragikomedie ‘De nacht, de moeder van de dag’ is een indringend familiedrama gedrenkt in inktzwarte humor. Met de fenomenale dialogen van één van de grootste Zweedse toneelschrijvers, Lars Norén. Centraal motto in het leven en werk van Norén is: ‘Je moet je leven veranderen’. In ‘De nacht, de moeder van de dag’ staan alle familieleden ook aan de vooravond van een onomkeerbare verandering in hun levens.
De zomervoorstelling is een compleet avondje uit op het idyllische Stadslandgoed De Kemphaan in Almere met vooraf een Zweeds diner. Je bent heerlijk buiten maar zit tijdens de voorstelling wel overdekt.

Klik hier voor meer informatie over de voorstelling.

 

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93