Inspiratiebijeenkomst van Energieke Regio en Energie Expertise Centrum Flevoland

Op 4 en 11 juni organiseren Energieke Regio en Energie Expertise Centrum Flevoland een inspiratie- en informatiebijeenkomst over verduurzaming van het vastgoed, speciaal voor vastgoedeigenaren en ondernemers.

De provincie Flevoland, gemeente Almere en Rabobank werken samen met de Energieke Regio. Deze stichting heeft de opdracht vanuit Provincie Flevoland en tevens de Gemeente Almere om ondernemers en vastgoedeigenaren te informeren over het verduurzamen van bedrijfspanden en nog belangrijker, de informatieplicht welke vanaf 1 juli 2019 geldt. Dit doen zij middels een informatie- en inspiratiebijeenkomst.

Na de bijeenkomst ontvangen de aanwezigen de mogelijkheid om een vrijblijvend intakegesprek bij de ondernemer op locatie in te plannen. Een van de adviseurs zal tijdens het intakegesprek ter plaatse bewustwording creëren: Waar liggen behoeftes, verwachtingen en welke kansen zijn er voor deze specifieke ondernemer? Indien gewenst kan de ondernemer een offerte voor advies ontvangen vanuit een lokaal adviesbureau.
Daarnaast ontvangen de ondernemers tijdens de bijeenkomst informatie en een oplossing voor de informatieplicht vanuit Energieke Regio: www.mijneml.nl 

Kijk in onze agenda voor meer informatie en het programma op 4 juni en 11 juni

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93