• almere-skyline-1-e5b2fb78 Vereniging Bedrijfskring Almere - Sponsort u Parkhuys Almere in de strijd tegen kanker?
  • Almere-station-477301d1 Vereniging Bedrijfskring Almere - Sponsort u Parkhuys Almere in de strijd tegen kanker?
  • skyline-almere-night-9115d1bd Vereniging Bedrijfskring Almere - Sponsort u Parkhuys Almere in de strijd tegen kanker?
  • vba-havenfestival-botterrace-d36c3f65 Vereniging Bedrijfskring Almere - Sponsort u Parkhuys Almere in de strijd tegen kanker?

Sponsort u Parkhuys Almere in de strijd tegen kanker?

Wie kent hem niet, de Mont Ventoux? Deze berg, niet voor niets met als bijnaam Reus van de Provence, staat bekend om zijn moeilijkheidsgraad en wordt om die reden vaak in de Tour de France opgenomen.
Zwoegend tegen vaak hoge windsnelheden in een kaal niemandsland,met een hoogteverschil van maar liefst 1614 meter tussen voet en top, wordt de beklimming zelfs door prof wielrenners gevreesd.

Maar niet door Luuk Wegman, die hierin juist een uitdaging ziet om VBA lid Het Parkhuys te steunen met een sponsorrit, georganiseerd door de Stichting Mont Ventoux. Hij fietst op 6 september 2019 de Mont Ventoux op en gaat voorop in de strijd tegen kanker. Onder het toepasselijke motto: Groot Verzet Tegen Kanker.

Luuk heeft gekozen voor Parkhuys Almere, hij legt uit waarom: "Parkhuys Almere is tot hele mooie dingen in staat. Anderen helpen om te gaan met hun strijd tegen kanker. Dat is een prachtig initiatief gedragen door vrijwilligers en speelt een belangrijke rol van betekenis voor vele mensen in hun strijd tegen kanker. Aandacht voor kanker blijft nodig. Financiële steun blijft ook hard nodig. Steun mij daarom."

Het Parkhuys vangt mensen op die direct of indirect getroffen zijn door kanker. Een organisatie die veel betekent voor mensen in hun strijd tegen kanker. Sponsort u ook mee?

Klik hier voor meer informatie op uw bijdrage.
Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection