deVLOER valt weer in de prijzen!

Op 12 maart werden in de Marienhof in Amersfoort voor de 3e keer de Nationale Meeting Awards uitgereikt; de onafhankelijke award voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Voor het derde jaar op rij behoort VBA-lid deVLOER, vergaderlocatie van ondernemer Anne Kien tot de top drie.

Lees meer

Gemeente Almere en Vijfhoek investeren in hoogwaardige verwerking van Almeerse reststromen in groen beton

De gemeente Almere en Recyclingmaatschappij De Vijfhoek zijn het eens geworden over de uitvoering van het winnende plan van de competitie Upcycle City. Het college van B&W besloot vorige week akkoord te gaan met de overeenkomst en de daarin gemaakte afspraken over de subsidie. Dit betekent dat de Vijfhoek aan de slag kan gaan met de uitvoering van het plan “Circulaire economische gebiedsontwikkeling Almere”.

Lees meer

De vliegroutes van Lelystad Airport

Het ministerie maakt met regelmaat nieuwsbrieven met updates over de vliegroutes van Lelystad Airport. Recent is er een nieuwsbrief over het regiobezoek van de minister uitgegaan. Komende week gaat er een nieuwsbrief uit over de aansluitroutes en actualisatie MER. Interesse? Dan kunt u zich via deze link abonneren voor de nieuwsbrief. 


VBA ondersteunt de Haringparty Almere 2018

Op woensdag 27 juni 2018 kunnen gasten van diverse bedrijven genieten van de eerste verse haring. Tijdens een veiling zal niet alleen het vat geveild worden, maar worden er ook diverse producten ter veiling aangeboden. Een informeel B2B event waarbij er niet alleen aandacht is voor netwerken, maar waar ook zeker de verschillende goede doelen in de spotlight worden gezet. 

Lees meer

Nieuwsbrief De Steiger / De Paal /Ambachtmark / Vroege Vogelbos

6e74eb23-bac9-42e9-8def-1980ce87cdc6 Vereniging Bedrijfskring Almere - Meer nieuws

M. van Eekhout
Voorzitter KVO-B
werkgroep

Beste ondernemers van bedrijventerrein 

De Steiger, De Paal, Ambachtsmark en Vroege Vogelbos.

De werkgroep van het Keurmerk Veilig Ondernemen wil u graag op de hoogte brengen.

Wat houdt het KVO in?

Alle ondernemers willen een SCHOON, HEEL en VEILIG bedrijventerrein.
Gemeente, Politie en Brandweer willen dit uiteraard ook.
Het KVO helpt de betrokken partijen gezamenlijk afspraken te maken om overlast, criminaliteit en onderhoud aan te pakken.
Regelmatig komt de werkgroep KVO bij elkaar en worden veiligheidsproblemen in kaart gebracht, oplossingen gezocht en maatregelen genomen.
Zaken waar ALLE ondernemers bij gebaat zijn!

Schouw

Op 28 februari 2018 om 16.00 uur gaat de werkgroep KVO-B de jaarlijkse schouw lopen. Dit houdt in dat wij over de terreinen lopen en alle zaken die niet in orde zijn fotograferen en in een bestand zetten. Wij gebruiken het komende jaar dan om deze aken op te lossen. Te denken valt aan losliggende tegels, overhangend groen, lantaarnpalen die het niet doen enz.
Wij kunnen alleen de zaken oppakken die zich in de openbare ruimte bevinden. Alles wat zich op eigen terrein bevindt is voor de verantwoordelijkheid van de eigenaar/huurder. Tenzij het om brandgevaarlijke situaties gaat.
 
Wij vragen u dan ook om eens kritisch naar uw eigen terrein te kijken. Is het opgeruimd? Is er geen overhangend groen? Is de verlichting in orde? Hangt er voldoende verlichting?

Een schoon, heel en veilig bedrijventerrein doen wij tenslotte met alle ondernemers!

Wilt u een keer meelopen met de schouw? U bent van harte welkom. Wij starten op 28 februari 2018 om 16.00 uur bij de firma Rosenboom aan de Ambachtsmark 11 te Almere.

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93