Ruim 13 miljoen euro voor innovatie in Flevoland

De Flevolandse economie krijgt een stimulans van 13,3 miljoen euro. Dat geld komt beschikbaar in een nieuw fonds voor het Flevolandse midden- en kleinbedrijf, het TMI Proof of Concept Fonds Flevoland (POC Fonds). De miljoenen zijn beschikbaar gesteld door de provincie Flevoland, de Rijksoverheid en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) van de Europese Unie. Op 28 september wordt het fonds officieel opengesteld tijdens het event Flevoland Groeit.

Lees meer

Opening MBO College Poort

Op donderdag 4 oktober 2018 vindt de officiële opening plaats van onze nieuwe school MBO College Poort.
De ontvangst is tussen 14.30 en 15.00 uur. Het officiële programma start om 15.00 uur. Aansluitend is er een borrel. U bent van harte welkom!

Lees meer

Heropening DDAMA

DDAMA heeft een nieuwe locatie. En wat voor een:

Hospitaaldreef 29, begane grond, onder de Kinderkliniek, ingang garage Stadhuis. Voor deze nieuwe ruimte hebben we de expositie: ‘Like Digital Art’ aangepast.

Lees meer

Almere Centrum presenteert boekje met speciaalzaakjes

Almere Centrum heeft ruim 400 winkels en naast de grote merken zijn er ook veel bijzondere speciaalzaken, die een bezoek aan het centrum extra leuk maken. De verhalen achter deze unieke eenmanszaken zijn nu gebundeld in het boekje ‘036 winkeltjes’. Het eerste exemplaar werd zaterdag 1 september jl. overhandigd aan Inez van der Scheer, eigenaar van Ladonna Edelstenen in de Zadelmakerstraat. Zij is inmiddels al tien jaar ondernemer in de Passages. 

Lees meer

Preventietips van de politie

De politie Almere-Stad-Haven waarschuwt voor auto-inbraken in Almere Haven. Uit cijfers blijkt dat er regelmatig wordt ingebroken waarbij bedrijfsauto’s het doelwit zijn. Vaak is het de daders te doen om gereedschappen. Hieronder enkele tips om te voorkomen dat u slachtoffer word van een auto-inbraak.

Lees meer

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93