VBA Summerbreak Party 2018

Van wege het succes van vorig jaar vond afgelopen vrijdag voor de tweede keer de VBA Summerbreak Party plaats. We mochten genieten van een spannend beachvolleybaltoernooi en een heerlijke barbecue bij Steel Creek in Almere Strand. Verder was er uitgebreid tijd om bij te babbelen op het terras aan het strand met een lekker verfrissend drankje. Dit alles met een gezellig, zomers muziekje op de achtergrond verzorgd door een live band.

Lees meer

Workshops DigiTrans

Dat moet ik weten!

Om ondernemers de kans te bieden zich te beschermen tegen verlies en diefstal van informatie, te voldoen aan wet en regelgeving en toch optimaal gebruik te kunnen blijven maken van hun informatie, biedt VBA-lid DigiTrans diverse workshops aan.

Lees meer

Parkhuys viert 12,5 jarig jubileum

Het Parkhuys Almere viert dit jaar haar 12,5 jarig jubileum. Met steun van de landelijke Stichting Roparun, bedrijven, serviceclubs en particulieren wist initiatiefneemster Leonie Groosman in 2006 het inloophuis in een sfeervol pand te creëren. Een mooi gebouw met ruimte voor allerlei activiteiten, waar mensen in een moeilijke tijd in hun leven altijd terecht kunnen.

Lees meer

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93