In de nieuwsweergave van de VBA vindt u berichten van binnen en buiten de VBA. Het nieuws hoeft niet per se nieuw nieuws te zijn, het mag zeker een niet-actueel bericht zijn, als het maar van belang is voor ondernemers. Lees hier onze redactie-richtlijn.

Nieuws en berichten!   lees meer

In de nieuwsweergave van de VBA vindt u berichten van binnen en buiten de VBA. Het nieuws hoeft niet per se nieuw nieuws te zijn, het mag zeker een niet-actueel bericht zijn, als het maar van belang is voor ondernemers.

Er zijn twee nieuwsstroom bronnen: actieve leden en de redactiecommissie.

  • Actieve leden zijn VBA leden die in een VBA-kring, themakring of commissie actief zijn. Elk beschikt over een eigen tak op de VBA portal (onder het menu netwerk). Actieve leden hebben de mogelijkheid een bericht op de portal te plaatsen in hun eigen tak.
  • De redactiecommissie plaatst bijzondere berichten, jaagt anderen aan om met berichtgeving te komen en houdt de vinger aan de pols.

De belangrijkste of meest actuele van alle berichten (uit alle categorieën) verschijnen automatisch op de voorpagina en op de nieuwspagina verschijnen er een stuk of 10.

Richtlijn

De redactie heeft een richtlijn opgesteld waardoor het voor iedereen duidelijk is waaraan een bericht zou moeten voldoen om in aanmerking te komen. Nochtans heeft de redactie het beslisrecht over plaatsing. Voldoet uw bericht niet aan de richtlijn, maar denkt u dat het er toch op moet, neem snel contact op, dan kijken we of er een mouw aan te passen is.

Voor meer informatie over de berichtenstroom of om nieuwsberichten of activiteiten aan te leveren, neemt u contact op met de redactiecommissie via .

 

Nieuwe bestemming Alnovum

Al geruime tijd staat de zwarte toren van het Alnovum leeg. Maar daar komt nu verandering in. Hoewel eerdere plannen om er een hotel te huisvesten strandden, komt die er nu dan toch eindelijk wel. Vastgoedontwikkelaar Seminarie BV heeft het gebouw opgekocht van de gemeente om het plan uit te voeren.

Lees meer

Ondernemen in 17de eeuwse stijl

Ondernemen in stijl. Het kan in Lelystad. Van woensdag 12 juli t/m zondag 27 augustus vindt de 5e editie van de Bataviawerf Opstapdagen plaats. Doe een stap terug in de tijd naar de Gouden Eeuw en combineer een bezoek aan de Bataviawerf met een prachtige zeiltocht op zeilschip Bounty.

Lees meer

Comakerships gezocht

Windesheim Flevoland is dringend op zoek naar opdrachtgevers voor de Comakerships. Vlak voordat de vakantie begint willen zij u nog verzoeken om na te denken of u in september en oktober ruimte heeft voor een half jaar voor onze studenten.

Lees meer

VBA Zomer BBQ 2017

Gelukkig hebben we de foto's nog! Afgelopen vrijdag is de Zomer Break Party gehouden voor VBA-leden. Een heerlijke barbecue en een hele gezellige avond bij Steel Creek op het Almeerderstrand. Moeten we snel weer doen!

Lees meer

Presentaties HR Symposium

Als we terugkijken op donderdag 22 juni “The Next HR (R) Evolution”, dan kijken we terug op een geslaagd symposium. Deze middag bracht ons vele, nieuwe inzichten. Hopelijk kijken jullie er net zo positief op terug als wij. 

Lees meer

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93