In de nieuwsweergave van de VBA vindt u berichten van binnen en buiten de VBA. Het nieuws hoeft niet per se nieuw nieuws te zijn, het mag zeker een niet-actueel bericht zijn, als het maar van belang is voor ondernemers. Lees hier onze redactie-richtlijn.

Nieuws en berichten!   lees meer

In de nieuwsweergave van de VBA vindt u berichten van binnen en buiten de VBA. Het nieuws hoeft niet per se nieuw nieuws te zijn, het mag zeker een niet-actueel bericht zijn, als het maar van belang is voor ondernemers.

Er zijn twee nieuwsstroom bronnen: actieve leden en de redactiecommissie.

  • Actieve leden zijn VBA leden die in een VBA-kring, themakring of commissie actief zijn. Elk beschikt over een eigen tak op de VBA portal (onder het menu netwerk). Actieve leden hebben de mogelijkheid een bericht op de portal te plaatsen in hun eigen tak.
  • De redactiecommissie plaatst bijzondere berichten, jaagt anderen aan om met berichtgeving te komen en houdt de vinger aan de pols.

De belangrijkste of meest actuele van alle berichten (uit alle categorieën) verschijnen automatisch op de voorpagina en op de nieuwspagina verschijnen er een stuk of 10.

Richtlijn

De redactie heeft een richtlijn opgesteld waardoor het voor iedereen duidelijk is waaraan een bericht zou moeten voldoen om in aanmerking te komen. Nochtans heeft de redactie het beslisrecht over plaatsing. Voldoet uw bericht niet aan de richtlijn, maar denkt u dat het er toch op moet, neem snel contact op, dan kijken we of er een mouw aan te passen is.

Voor meer informatie over de berichtenstroom of om nieuwsberichten of activiteiten aan te leveren, neemt u contact op met de redactiecommissie via .

 

Lelystad Airport moet door!

Zwijgende meerderheid Lelystad Airport laat zich horen

Lelystad Airport moet door 
Vanaf vrijdag 8 december is ‘Lelystad Airport moet door!’ een feit.  De stichting heeft als doel de stem te laten horen van de zwijgende meerderheid die voor de uitbreiding van Lelystad Airport is. ‘Lelystad Airport moet door’ wil dat de vakantieluchthaven –zoals afgesproken- op 1 april 2019 opent.

Lees meer

Samenloop voor Hoop

Over SamenLoop voor Hoop.
Op 17 en 18 maart is de SamenLoop voor Hoop, een lokaal wandelevenement om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding en inloophuizen zoals het Parkhuys
Almere. 24 uur lang lopen teamleden afwisselend op een parcours. Deze estafette staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

Lees meer

Flevopenningen 2018 in Zeewolde

Lelystad, 20 november 2017 -  De Flevopenningen 2018 worden op 13 april a.s. in Zeewolde uitgereikt. Dat zal gebeuren tijdens de 14e editie van het Flevopenningen Ondernemersgala. De gemeente Zeewolde en Bio Brass BV, winnaar van de Flevopenning TOPonderneming 2017, zijn de gastheren.

Lees meer

Succesvolle Veiligheidsmarkt

Dinsdag 14 november werd bij Recycleperron De Vaart de jaarlijkse Veiligheidsmarkt gehouden. Tijdens deze bijeenkomst is het Keurmerk voor het Veilig Ondernemen voor Bedrijven (KVO-B) uitgereikt aan het Bedrijventerrein de Markerkant. Ook kreeg De Kemphaan als tweede Buitengebied in Nederland het Keurmerk.

Lees meer

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93