VBA Business Summerbreak Party 2020 (geannuleerd)


De VBA Business summerbreak party: bespreek je vakantieplannen, vier feest, daag jezelf sportief uit, eet lekker mee, borrel en dans!

 

Al twee jaar op rij organiseert de VBA een seizoen afsluitingsfeest bij Steel Creek één week voorafgaand aan de start van de schoolvakanties. Doel van dit event is om zonder zakelijk karakter, op slippers, ondernemers nog één keer bij elkaar te brengen voordat de meesten van hun vakantie gaan genieten. Met elkaar vakantieplannen delen en gezellig netwerken.

Ook dit jaar zullen we deze traditie voortzetten en is ons Summerbreak Event gepland op vrijdag 5 juli 2019 bij Steel Creek op Almere Strand.
Traditiegetrouw zetten we op deze dag onze vrijwilligers in het zonnetje, genieten we van de heerlijke BBQ-gerechten van Steel Creek, een live band en een DJ. Het succesvolle volleybaltoernooi van vorig jaar zetten we ook dit jaar weer voort: de wisselbeker staat verleidelijk klaar om met de winnaars van 2019 mee te gaan.

Anders dan voorgaande jaren willen we dit jaar graag andere businessclubs, verenigingen en netwerkgroepen uit Almere uitnodigen om met hun leden aan te sluiten op onze VBA Summerbreak. Ons doel is om op deze manier met een groter en meer gemêleerd gezelschap Almeerse ondernemers, managers en relaties kennis te maken. Hierdoor vergroten we onze netwerken en kunnen we mogelijk na de zomervakantie nieuwe verbindingen leggen!

Alle ondernemers van Almere zijn dus van harte welkom op ons event! Je kunt deelnemen door teams op te geven voor het beachvolleybal toernooi en/of de BBQ feestavond. Vooraf kaarten bestellen kan ook.

Deelnemen:

BBQ en Summerbreakparty
VBA LEDEN:  € 25,- per persoon inclusief welkomstdrankjes 
NIET LEDEN: € 35,- per persoon inclusief welkomstdrankjes 

Beachvolleybal toernooi
VBA LEDEN:  € 15,- per persoon inclusief verfrissende drankjes en gezonde hapjes
NIET LEDEN: € 20,- per persoon inclusief verfrissende drankjes en gezonde hapjes

Je kunt een team opgeven (minimaal 6 personen) of je gewoon individueel inschrijven, je wordt dan ingedeeld.
Wil je je opgeven met een compleet team? Neem dan even contact met ons op, of 036 - 5338393 

Evenement Eigenschappen

Startdatum 26-06-2020 16:00
Einddatum 26-06-2020 23:55
Locatie Steel Creek
Bijlage VBAA19002 VBA Summerparty.jpg

Locatie Kaart

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection