Business Congres Almere ‘The Future is now’

Business Congres Almere ‘The Future is now’

De Miljoenennota middag wordt onderdeel van het Business Congres Almere ‘The Future is now’(powered by VBA)

De VBA heeft besloten om in plaats van de traditionele Miljoenennota middag een Business Congres te organiseren rondom een actueel of belangrijk thema. Het allereerste Business Congres Almere vindt plaats op 24 september 2019 in KAF en heeft als thema ’The future is now’.

Reden voor dit thema is de noodzaak om nu echt in beweging te komen. Voornamelijk op het gebied van duurzaamheid, circulariteit, arbeidsmarkt en onderwijs in Almere is er veel te winnen, te delen en vooral ook samen te werken.

We kunnen alvast verklappen dat we niemand minder dan astronaut André Kuipers hebben gecontracteerd! Hij neemt ons vanuit zijn visie en ervaring mee op een reis naar de toekomst. Het spreekt vanzelf dat óók de miljoenennota en de daarmee samenhangende uitdagingen voor u als ondernemer een plek krijgen tijdens dit congres.

Voor dit jaarlijks terugkerend congres worden ook ondernemers en managers uit de regio uitgenodigd. Niet alleen om kennis te maken, maar vooral ook om te inspireren met een prachtig programma. Het wordt een bijzondere middag waarbij u van 15.30 uur tot 19.30 uur geheel wordt verzorgd, inclusief hapjes en drankjes.

Als VBA lid geniet u uiteraard van extra voordeel; vergeet dus vooral niet uw lidmaatschap te vermelden bij uw aanmelding. Bent u nog geen lid en wilt u wel lid worden of wilt u meer dan 10 kaarten bestellen, stuur dan een mail naar:

Let op: Gezien de grote belangstelling dit jaar, is bijtijds reserveren belangrijk. Bestel nu al uw early bird tickets!

Let op: De kaartverkoop van dit event verloopt via Eventbrite.

Partners van Business Congres Almere zijn tot nu toe: Rabobank Almere, Countus Accountants/adviseurs, Lentink Accountants/belastingadviseurs, MTH accountants/adviseurs en de gemeente Almere!

Evenement Eigenschappen

Startdatum 24-09-2019 14:45
Einddatum 24-09-2019 19:30
Locatie KAF(Kunstlinie Almere Flevoland)
Bijlage Future is now adv 12 pagina Almere Zaken HR.pdf
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Locatie Kaart

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection