Skip to main content

ALV, bedrijfsbezoek en zakenuurtje bij NorthC | 30 mei 2023

Om 15.00 uur zijn VBA leden van harte welkom voor de ALV en een exclusieve bijeenkomst bij NorthC datacenter in Almere.   

Om 15.30 uur start de ALV en aansluitend is er gelegenheid om een rondleiding te volgen. Dit is een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van de digitale infrastructuur die ons dagelijks leven mogelijk maakt. Ontdek zelf waarom datacenters de ruggengraat van onze de digitale economie zijn en hoe ze bijdragen aan een veilige en stabiele onlinewereld? 

Aansluitend is tussen 16.45 en 18.00 uur het VBA Zakenuurtje met volop gelegenheid te netwerken en elkaar weer te treffen. 

NorthC Almere  

Als sterke lokale speler biedt NorthC meer dan alleen hoogwaardige diensten. De focus op maatwerk en persoonlijk contact stelt NorthC in staat om snel te reageren op behoeften van klanten en in te spelen op lokale marktomstandigheden. De vestiging in Almere, gelegen aan de Rondebeltweg 62, is een perfect voorbeeld van de inzet om samen te werken met lokale bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen. Samen streven we naar win-win oplossingen voor iedereen. 

Duurzaam ondernemen 

Bij NorthC staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. De datacenters worden aangedreven door 100% groene energie, en het bedrijf is voortdurend bezig met het verbeteren van de energie-efficiëntie. NorthC werkt nauw samen met lokale overheden aan projecten voor het hergebruik van restwarmte en is trots op de status als eerste Europese datacenter met een noodstroomvoorziening op groene waterstof. 

NorthC – Altijd dichtbij 

Met datacenters verspreid over heel Nederland is NorthC altijd dichtbij. NorthC onderscheidt zich onder andere door een sterke lokale aanwezigheid, kwalitatief hoogwaardige diensten, maatwerk op het gebied van connectiviteit en hybride cloudoplossingen. 

Programma 

15.00 uur ontvangst 
15.30 uur ALV 
16.00 uur presentatie NorthC 
16.15 uur rondleiding door consultants 
16.45 uur napraten en borrel 
17.45 uur kleine uitloop en afronden 
18.00 uur einde 

Voor de rondleiding geldt een maximum van 50 deelnemers en de borrel 70 personen vol=vol 

Alle aanwezigen dienen een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Aanmelden kan hier

Evenement Eigenschappen

Startdatum 30-05-2023 15:00
Einddatum 30-05-2023 18:00
No Internet Connection