Zakenuurtje VBA bij Only for Men

Zakenuurtje VBA bij Only for Men

Het tweede zakenuurtje van 2020 zijn we te gast bij VBA-lid Only for Men in het centrum van Almere; zoals gebruikelijk, op de laatste dinsdag van de maand, in dit geval dinsdag 25 februari, van 16.30 tot 18.30 uur. En ja, dames zijn bij Only for Men meer dan welkom! 

Only for Men Almere biedt een totaalconcept voor de man aan. Het is de bedoeling dat mannen in de fraaie winkel in een keer kunnen slagen- variërend van casual tot business kleding. Jeans, sneakers of juist geklede schoenen en pakken, het is er allemaal. Naast het grote aanbod van de grootste merken bestaat het aanbod uit meer. Een team van gespecialiseerde modeadviseurs helpt bij het kiezen van de juiste outfit. Zomaar binnenlopen kan, maar het is ook mogelijk van te voren een afspraak te maken. In de winkel is drie dagen per week een kleermaker aanwezig, die de kleding direct naar wens kan vermaken. Ook bestaat de mogelijkheid tot Personal Shopping. In een speciaal ingerichte ruimte is er dan ‘een- op- een assistentie’ met persoonlijk stijladvies van onze gespecialiseerde modeadviseurs. En altijd onder het genot van een lekker drankje en uitstekend kopje koffie. 

Programma (wijzigingen voorbehouden)
16.30 uur inloop
17.00 uur introductie VBA en directie Only for Men: Stephan Moes
17.15 uur (nieuwe) Leden stellen zich voor
17.30 uur quiz
17.45 uur rondleiding (in 2 of 3 groepen, hangt af van aantal gasten)
18.00 uur drankje, hapje netwerken 

Locatie
Only for Men, Citadel 14, Almere
www.onlyformen.nl

Parkeren
Doe je gemakkelijk in de parkeergarage onder Het Stadshart. Daarna loop je de trap op (richting bioscoop Kinepolis) en als je bovenkomt, is de ingang van Only for Men niet te missen.

ILLUSTRATIE 2 ONLY FOR MEN

Evenement Eigenschappen

Startdatum 25-02-2020 16:30
Einddatum 25-02-2020 18:30
Locatie Only for Men
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Locatie Kaart

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection