VBA Themakring ICT bijeenkomst “How Cybersecurity can boost your business”

VBA Themakring ICT bijeenkomst “How Cybersecurity can boost your business”

Deze ICT VBA Themakring sessie maakt onderdeel uit van de Inspiration Academy for Business, Boost IT van Ultimum en Almere City FC en wordt georganiseerd op 2 maart 2020 bij FC Almere City.

Vanuit het thema Boost It, wordt ook gekeken naar de kansen die de mondiale bedreigingen op het gebied van Cybersecurity biedt. Hoe draagt Cybersecurity bij aan je doelstellingen? Wat kan je doen om je organisatie scherp te krijgen? Hoe helpt dit in commerciële zin? Deze keer kiezen we om het onderwerp aan de orde te stellen als een káns, en niet als een noodzakelijke “last” zoals het vaak wordt ervaren. Juist door beveiliging goed in te richten en uw klant daarin mee te nemen kan het uw resultaat een boost geven.

Rodrigo Soto, CEO van Ultimum, gaat ons vertellen hoe dat kan.

Naast dit onderwerp komen ook nog andere interessante onderwerpen aan de orde over hoe je een organisatie kan laten groeien. VBA leden zijn uitgenodigd om ook die sessies bij te wonen.

Programma:
17:00 | Inloop & Registratie
17:30 | Welkom en aftrap door Joost Buitenweg - moderator.
17:45 | Inspiration for business: How did we boost our business?
Joop van Voorthuijsen, founder van QBS neemt ons mee hoe hij zijn organisatie liet groeien naar wereldwijde speler op de softwaredistributie markt.
18:15 | Boost power foods - Break Food for thought-break.
18:45 | Safe business - Boost IT
Met cybersecurity Rodrigo Soto Escamila, founder van Ultimum verteld hoe Cybersecurity kan bijdragen aan de business.
19:15 | Boost session: What is your challenge?
Onder leiding van Joost Buitenweg bespreekt een panel uw business challenges. Het panel bestaat uit Joop van Voorthuijsen, Rodrigo Soto Escamila en Traffic Builders’ founder Wolter Tjeenk Willink.
19:45 | Scoren met technologie
Teun Jacobs, technisch manager van Almere City FC neemt ons mee in de wereld van betaald voetbal en het belang van technologie om te scoren.
20:15 | After thoughts and drinks
21:00 | Einde

Wilt u van 50 naar 100 man personeel groeien? Uw omzet en daarmee gelijk uw marge serieus laten plussen? Of heeft u vragen hoe u uw sales en marketing efforts bijvoorbeeld beter op een lijn krijgt? Deze en meer van dit soort vragen worden beantwoord. Bereid uw challenge voor en ga met de business boosters direct aan de slag. Laat u vooral inspireren!

Voor meer informatie en aanmelden, klik hier.  

    Almere City FC                       logo VBA

Evenement Eigenschappen

Startdatum 02-03-2020 17:00
Einddatum 02-03-2020 20:30
Locatie Almere City FC, Yanmar Stadion
Bijlage 2020128-ACFC-InspirationAcademy for business-flyer-A4-v3-as.pdf

Locatie Kaart

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection