VBA Themakring HR bijeenkomst Zwart verzuim en dossieropbouw: lastig pakket!

VBA Themakring HR bijeenkomst Zwart verzuim en dossieropbouw: lastig pakket!

Je hebt het idee dat je medewerker niet oprecht verzuimt. Wat moet je dan doen als werkgever? Wat zijn je rechten en je plichten? Wat moet je doen en vooral niet doen?

Op donderdag 31 oktober bent u vanaf 15.00 uur van harte welkom bij Amere Offices te Almere. Okkerse & Schop advocaten en Hoffmann bundelen de krachten om u te informeren over dit altijd actuele onderwerp.


De sprekers


Simon Booij is gespecialiseerd in arbeidsrecht binnen Okkerse & Schop Advocaten. Hoe herken je zwart ziekteverzuim en hoe moet je daar vervolgens mee om gaan, natuurlijk binnen de arbeidsrechtelijke kaders. Aan de hand van een aantal aansprekende voorbeelden geeft hij daarnaast handvatten hoe je zwart ziekteverzuim tegen kunt gaan.

Sanne Kleerebezem en Cathy Brocklebank hebben zich gespecialiseerd in Privacy & Intellectueel Eigendomsrecht bij Okkerse & Schop Advocaten. Hoe zit het nu met de privacy van personeel in de fase waarin zwart verzuim wordt vermoed? Welke gegevens mag je in dat geval verwerken om onderzoek te doen? Wat zijn je verplichtingen als werkgever? Tijdens deze interactieve presentatie krijg je antwoord op deze vragen.

Okkerse & Schop advocaten werkt voor deze bijeenkomst samen met Hoffmann. Johan Klokman werkt al bijna 25 jaar binnen Hoffmann. Hij vertelt u hoe een onderzoek naar ziekteverzuim eruit ziet. Wat kan en mag binnen de wet- en regelgeving? Is er sprake van een gerechtvaardigd belang? Hoe onderzoeken wij zodat het bewijs wordt beschouwd als rechtmatig verkregen. Maar ook de verplichting om de onderzochte werknemer na het onderzoek in kennis te stellen.

Na het bijwonen van de bijeenkomst weet je als ondernemer en HR manager wat mag en kan hoe de privacy zoveel mogelijk gewaarborgd wordt.

We sluiten de middag af met een netwerkborrel waarbij er alle ruimte is voor vragen die niet aan de orde zijn gekomen.

Wanneer:
31 oktober van 15.00 uur tot 17.00 uur

Waar:
Almere Offices, Transistorstraat 31, 1322 CK Almere
Parkeren: gratis en ruime parkeergelegenheid.

Aanmelden:
Indien u zich aanmeldt, maar onverhoopt toch niet kunt, wilt u zich dan 48 uur voor de activiteit schriftelijk afmelden bij het secretariaat van het VBA?     

                      Hoffmann                                                  Okkerse Schop 

Evenement Eigenschappen

Startdatum 31-10-2019 15:00
Einddatum 31-10-2019 17:00
Locatie Almere Offices

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Locatie Kaart

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection