VBA Kerstborrel

VBA Kerstborrel

Over een paar dagen begint voor velen de gezelligste maand van het jaar. In deze periode wordt er veel genetwerkt. Kerst- en nieuwjaarsborrels nemen de agenda tijdelijk over. Er mag volop en ongegeneerd genoten worden. Wij hebben er ontzettend veel zin in!

Om de agenda niet nog voller te maken dan hij al is, zal het aankomend zakenuurtje op 17 december, meerdere functies krijgen. Wij nodigen je van harte uit voor een echte Kerstmarkt en de uitreiking van de Stageprijs van het jaar. Deze prijs wordt uitgereikt aan Almeerse bedrijven die bijzondere inspanning verrichten voor MBO-stages van ROC Flevoland.

Onze gastlocatie, de Almeerse Hockeyclub, is een van de grootste sportclubs van Almere. Je kunt deze dag o.a. een kijkje nemen in de pas geopende businesslounge. Deze lounge is bestemd om sponsoren en ondernemende leden bij elkaar te brengen en verder te helpen.

Voor de kerstmarkt zijn wij op zoek naar deelnemers! Wanneer jouw bedrijf een product of dienst heeft dat je graag onder de aandacht brengt, het kan de 17e! Dit mag op eigen creatieve wijze. Vragen hierover? Neem contact op met Diana en Marleen van ItsHappening Eventplanners, mailto:.

Voorwaarden:
- Aanmelden vóór 12 december per mail:
- Het product/dienst mag aangeprezen worden, verkocht tegen een mooi tarief of nog leuker, weggegeven worden. Denk aan give aways, proeverijen, gadgets, een kortingsbon e.d.
- Aanwezig om 15.30 om je plekje in te richten. Statafels aanwezig.
- Om 19.00 uur wordt er opgeruimd en mogen de door jou gebruikte spullen weer meegenomen worden.

De decembermaand is de uitgelezen maand om te verbinden en te geven. Het VBA kiest elk jaar een goed doel dat we gezamenlijk een hart onder de riem steken. Dit jaar is gekozen voor Stichting Voedselloket Almere. Wij willen je vragen om deze dag een kerstbrood mee te nemen die het voedselloket kan schenken aan mensen die het echt nodig hebben. 

Programma
Let Op! We beginnen dit keer een half uur eerder.

16.00 uur  Inloop Kerstmarkt | VBA leden kunnen kerstshoppen bij collega leden
17.00 uur  Welkom VBA en Almeerse Hockeyclub
17.15 uur Uitreiking Stageprijs van het jaar
17.45 uur  Introductie goede doel, VLA en overhandiging producten
18.00 uur  Borrel met hapje en drankje | bezoek kerstmarkt 
18.30-19.00 uur  Einde

Dresscode: feestelijke kerstkleding (fout mag)

Evenement Eigenschappen

Startdatum 17-12-2019 16:00
Einddatum 17-12-2019 18:00
Sluitingsdatum 17-12-2019 12:00
Locatie Almeerse Hockeyclub
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Locatie Kaart

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection