Zakenuurtje VBA

Zakenuurtje VBA Dinsdag 25 juni tijdens het aanstaande zakenuurtje zijn we uitgenodigd bij A-Point. Dit gewaardeerde VBA lid is pasgeleden verhuisd naar de Veluwezoom. Hier heeft A-Point beschikking tot een geheel nieuw pand. Een mooi moment om u kennis te laten maken met deze professionele en service gerichte onderneming.

De A-Point Groep is dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Daarnaast beschikt het over schadeherstelbedrijven, een verhuurbedrijf en een leasemaatschappij. De A-Point Groep heeft inmiddels negen vestigingen. De geschiedenis van dit bedrijf gaat meer dan 50 jaar terug. In 1959 werden op de Overtoom in Amsterdam voor het eerst de deuren geopend van Autopon. Het begin van een succesformule.

Aankomend zakenuurtje gaan we behalve kennis maken met A-Point, elkaar nog beter leren kennen. Dit gaan we doen d.m.v een ‘auto-speeddate’. Wat u mag verwachten? Verrassende gesprekken in de mooiste auto’s van A-Point.

Om dit goed te kunnen voorbereiden willen we graag weten wie er deze dag aanwezig zijn. Schrijft u zich in via de aanmeldbutton op deze pagina?

U wordt verwacht om 16.30 uur. Hapjes en drankjes staan klaar.

Tot dinsdag 25 juni!

Evenement Eigenschappen

Startdatum 25-06-2019 16:30
Einddatum 25-06-2019 18:30
Locatie A-Point
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Locatie Kaart

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection