Zakenuurtje VBA

Zakenuurtje VBA

Dinsdag 30 april bent u uitgenodigd tijdens het maandelijks VBA zakenuurtje bij Quick Rentals. Dit bedrijf in totaaloplossingen van intern transport in Almere Buiten heeft een bijzondere kijk op ondernemen. Zo heeft Quick Rentals een eigen manier ontwikkeld op het gebied van relatiebeheer. ‘Vitamine R’ wordt dit bij hen genoemd.

Bent u nieuwsgierig naar wat ze hiermee bedoelen? Het aankomend zakenuurtje wordt u verwelkomt in het prachtige café van Quick Rentals op de eerste verdieping van het pand. De ideale locatie voor een sfeervolle borrel met uw VBA medeleden.

Rob en Marja van Bodegom van de Wijnkelder Almere en Ron van Velzen van Saporito verzorgen deze middag de drankjes en hapjes.

Nieuwe leden krijgen dinsdag de kans om zich kort voor te stellen.

Vanaf 16.30 bent u welkom op Bolderweg 26 in Almere Buiten. Parkeren kan links achter het pand.

Velen van u hebben we al mogen ontmoeten tijdens de maandelijkse Zakenuurtjes. Hoe leuk zou het zijn om hier alle leden een keer tegen te komen. Twijfel niet en wees erbij!

Mocht u zich aan willen melden als gastlocatie, dat kan! We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Aanmelden is mogelijk via het evenemententeam van het Zakenuurtje, Marleen en Diana. Stuur hiervoor een mailje naar .

Het Zakenuurtje is mede mogelijk gemaakt door ItsHappening Eventplanners.

Zakenuurtje Quick rentals

Evenement Eigenschappen

Startdatum 30-04-2019 16:30
Einddatum 30-04-2019 18:30
Locatie Quick Rentals
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Locatie Kaart

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93