VBA HR kring organiseert discussiemiddag "Drijfveren: de basis voor intrinsiek gemotiveerde medewerkers'

VBA HR kring organiseert discussiemiddag "Drijfveren: de basis voor intrinsiek gemotiveerde medewerkers

Intrinsiek gemotiveerde medewerkers halen voldoening uit hun werk. Ze geven het werk betekenis en zorgen voor een betere werksfeer. Ook presteren zij beter en zijn zij minder vaak ziek. Kortom: ze brengen organisaties (en zichzelf) verder. Goed voor werknemers en werkgevers!

Profile Dynamics organiseert in samenwerking met de HR kring, speciaal voor VBA-leden op woensdag 19 juni een voorproefje van het Event Intrinsieke Motivatie. Dit event zal later dit jaar op 27 september plaatsvinden in de Jaarbeurs te Utrecht met topsprekers als neurowetenschapper Erik Scherder en organisatiepsycholoog Kilian Wawoe.

Deze unieke discussiemiddag wordt een voorproefje over het onderwerp intrinsieke motivatie. Geïnteresseerde uit het HR werkveld, professionals, directie en leidinggevende kunnen op een professionele wijze kennis maken met de theoretische kant van drijfveren en wat motivatie bij medewerkers doet.

Hans de Jong, oprichter van Profile Dynamics duikt met VBA-leden in de bekende Zelf Determinatie Theorie van Edward L. Deci en Richard M. Ryan en combineert deze inzichten met de drijfverentheorie van Clare W. Graves.

Hij gaat in op vragen als:
 Wat is intrinsieke motivatie?
 En wat is extrinsieke motivatie?
 Waarom is werken vanuit motivatie belangrijk?
 Wat zorgt ervoor dat de motivatie van mensen stijgt? Of daalt?
 Wat voor rol spelen drijfveren bij motivatie?

Het is een middag van kennis delen en vooral: uitwisselen! Na dit inhoudelijke deel, gaan we met elkaar verder praten over dit onderwerp tijdens een inhoudelijke discussie.

Onder het genot van een borrel sluiten we samen de bijeenkomst af én zal er meer verteld worden over het Event Intrinsieke Motivatie 2019 op 27 september.

Programma
 15.00 - 15.30 uur Inloop & ontvangst met koffie en thee
 15.30 - 15.40 uur Welkom door VBA
 15.40 - 16.15 uur Presentatie Hans de Jong
 16.15 - 17.00 uur Discussie Drijfveren
 17.00 - 17.45 uur Borrel en napraten

Locatie: Color Point Almere, Antilopestraat 18-20, Almere

Parkeren: De locatie is zeer centraal gelegen, op het snijpunt van de snelwegen A6 en A27 en de Almeerse Buitenring (S104), op slechts enkele minuten rijden van de afslag. Je kunt gratis parkeren op de grote parkeerplaatsen tegenover Happy Kids, of vlakbij Gezondheidscentrum De Binder.

Doelgroep: De VBA-discussiemiddag is speciaal voor VBA-leden. Ook niet VBA leden (HR professionals, directie, leidinggevenden en hun relaties) zijn welkom.

Kosten: er zijn geen kosten verbonden aan dit event.

Aanmelden: Er is beperkt plek, dus wees er snel bij!

Over Profile Dynamics
Profile Dynamics ondersteunt sinds 2005 individuen en organisaties met hun individuele, team- en organisatieontwikkeling door middel van analysetools. Met deze Profile Dynamics® instrumenten wordt inzicht geboden in de drijfveren van mensen, teams en organisaties. Deze inzichten zorgen voor stimulatie om te werken aan een betere match tussen mensen en hun werk. Medewerkers kunnen zo meer gaan doen waar zij goed in zijn waardoor hun prestaties verbeteren. Profile Dynamics werkt met meer dan 600 gecertificeerde trainers en consultants in Nederland en het buitenland. Deze consultants zijn gespecialiseerd in de achterliggende methodiek en de inzet ervan binnen organisaties. Profile Dynamics® is een geregistreerd merk van Amygdala B.V. dat gevestigd is in Almere. Meer informatie vind je op www.profiledynamics.com.

Kom ook naar het Event Intrinsieke Motivatie 2019 op 27 september in Jaarbeurs Utrecht! Met topsprekers neurowetenschapper Erik Scherder en organisatiepsycholoog dr. Kilian Wawoe. Klik hier voor meer info.

Logo Profile Dynamics

Evenement Eigenschappen

Startdatum 19-06-2019 15:00
Einddatum 19-06-2019 17:45
Aantal plaatsen 3
Locatie Color Point Almere
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Locatie Kaart

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection