Zakenuurtje VBA

Zakenuurtje VBA

Na een zeer geslaagd zakenuurtje afgelopen maand bij MTH willen wij u van harte uitnodigen voor de eerstvolgende bijeenkomst. Ditmaal bent u van harte welkom bij ons vertrouwd lid ‘De Wijnkelder’. Op dinsdag 26 februari openen zij de deuren voor alle leden.

De Wijnkelder Almere is een importeur en groothandel van kwaliteitswijnen. Zij leveren aan horeca maar ook aan particulieren. Alle kwaliteitswijnen worden door Rob en Marja zelf geïmporteerd. Bij binnenkomst waan je je in een echte kelder. De perfecte locatie om nieuwe en vertrouwde Almeerse ondernemers te ontmoeten.

Eigenaren Rob en Marja van Bodegom gaan ons uitdagen om bewust te leren genieten van de smaak van bijzondere wijnen. Cateraar en VBA lid Saporito zal bijpassende hapjes serveren.

Natuurlijk willen we onze nieuwe leden weer een momentje in de spotlights zetten. Zij krijgen deze avond de kans om zich aan u voor te stellen.

We hopen zo veel mogelijk leden te ontmoeten en terug te zien op dinsdag 26 februari bij de Wijnkelder Almere op de Televisieweg 103 in Almere.

Het zakenuurtje wordt mede mogelijk gemaakt door ItsHappening Eventplanners.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 26-02-2019 16:30
Einddatum 26-02-2019 18:30
Locatie De Wijnkelder Almere
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Locatie Kaart

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93