Internationale Vrouwendag: De kracht van verandering

Op 8 maart organiseren de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA), het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen en Rabobank Almere speciaal voor vrouwelijke ondernemers, managers en directeuren de bijeenkomst: ‘De kracht van verandering’. We nodigen u hierbij van harte uit.

Wat kunt u verwachten?
De maatschappij om ons heen verandert, altijd. Maar ook zelf moet je continue bijstellen en veranderen. Soms omdat je dit zelf wilt en soms omdat de omstandigheden hier om vragen. Verandering vraagt om lef, moed en daadkracht en kan een bron van (nieuw) geluk zijn. 4 inspirerende vrouwen vertellen hun persoonlijke verhaal over verandering en waar het hen heeft gebracht, want echte verandering begint met anders denken.

Programma
Het evenement vindt plaats in de Rabotoren (Landdrostdreef 100, 1324 SK Almere) en begint om 15.00 uur, inloop vanaf 14.30 uur. Aanmelden kan tot 7 maart via de website van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen.

Overige informatie en aanmelden
De deelnamekosten bedragen € 25,- p.p. De betaling en aanmelding gaan via de website van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen. Naast het feit dat u een inspirerende middag heeft, wordt een deel van de entreefee gebruikt voor een goed doel.

Dit jaar is gekozen voor de Almeerse Theatergroep SubSub. De stichting heeft als doel jongeren te inspireren, hun zelfvertrouwen te vergroten en hen een duwtje in de goede richting te geven. Ze willen dit bereiken door middel van talentontwikkeling en theater. Zo speelt SubSub vanaf april de voorstelling Op Drift!, het stuk gaat over de ontwikkeling en keuzes van twee jonge ambitieuze vrouwen.

Laat u inspireren door krachtige vrouwen op Internationale Vrouwendag!
Aanmelden kan tot 7 maart op de website.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 08-03-2018 14:30
Einddatum 08-03-2018 18:30
Prijs per persoon 25.00
Locatie Rabotoren

Locatie Kaart

Bezoekadres: (op afspraak)

G.T. Rietveldstraat 182
1333 LJ Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93