VBA

Subcategorieën

26
mei
2020

ONLINE Algemene Ledenvergadering

26-05-2020 16:30 -18:00
Online
ONLINE Algemene Ledenvergadering

De aankomende ALV vindt plaats op 26 mei en we kiezen er uiteraard voor om dit deze keer digitaal te doen. Een aantal dagen voorafgaand aan de vergadering ontvang je de link van het platform en nadere informatie over deze vergadering.

Bij elke ledenvergadering hoort natuurlijk een afsluitende borrel. Helaas deze keer niet ‘live’ maar ook hiervoor hebben we een oplossing. We hebben een Almeers borrelpakket samengesteld met een aantal van onze leden. Dit pakketje wordt kosteloos bij je thuis of op kantoor (in Almere) gebracht als je je hebt aangemeld voor de vergadering en ook meedoet. Wil je aangeven waar je op dat moment bent zodat het pakketje goed terecht komt?

Zo kunnen we in ieder geval en hopelijk met zoveel mogelijk leden proosten op elkaars gezondheid, geluk en voorspoed!

Programma
16.30 uur: Digitale ontvangst en registratie
17.00 uur: Opening Algemene Ledenvergadering
18.00 uur: Einde vergadering en digitale toost

Vragen kunnen voorafgaand aan de vergadering per mail worden ingediend via

Inschrijven kan t/m 19 mei (i.v.m. het bezorgen van de borrelpakketten).

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

04
juni
2020

VBA Themakring HR bijeenkomst “Kanker heb je samen!” (geannuleerd)

04-06-2020 15:30 -18:30
VBA Themakring HR bijeenkomst “Kanker heb je samen!” (geannuleerd)

Je bent werkgever, of een (HR) manager en één van je medewerkers vertelt je dat hij of zij kanker heeft en niet weet hoe het gaat aflopen. Je ziet emoties en je voelt bij jezelf wellicht ook emoties opborrelen. In je hoofd ontstaan er vragen. Als werkgever en manager, zeker in het MKB-bedrijf, heb je een dubbele rol, een zakelijke, maar je bent ook emotioneel verbonden met je werknemer. Hoe ga je hiermee om?

Op 4 juni organiseert de VBA Themakring HR in samenwerking met Parkhuys Almere een bijeenkomst voor werkgevers, HR managers/adviseurs en leidinggevende die verantwoordelijk zijn voor verzuimbegeleiding bij ziekte.

Verdere informatie over het programma en mogelijkheid om aan te melden voor deze workshop volgt z.s.m.

26
juni
2020

VBA Business Summerbreak Party 2020 (geannuleerd)

26-06-2020 16:00 -23:55


De VBA Business summerbreak party: bespreek je vakantieplannen, vier feest, daag jezelf sportief uit, eet lekker mee, borrel en dans!

Al drie jaar op rij organiseert de VBA een seizoen afsluitingsfeest bij Steel Creek één week voorafgaand aan de start van de schoolvakanties. Doel van dit event is om zonder zakelijk karakter, op slippers, ondernemers nog één keer bij elkaar te brengen voordat de meesten van hun vakantie gaan genieten. Met elkaar vakantieplannen delen en gezellig netwerken.

Ook dit jaar zullen we deze traditie voortzetten en is ons Summerbreak Event gepland op vrijdag 26 juni 2020 bij Steel Creek op Almere Strand.
Traditiegetrouw zetten we op deze dag onze vrijwilligers in het zonnetje, genieten we van de heerlijke BBQ-gerechten van Steel Creek, een live band en een DJ. 

27
jan
2021

SAVE THE DATE SNS Sportgala

27-01-2021 17:00 -23:00
Meer informatie volgt zo snel mogelijk.
Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection