Skip to main content

VBA activiteiten

VBA
27
juni
2023

VBA Zakenuurtje bij FlevoNautica | 27 juni 2023

27-06-2023 17:00 -19:00
Flevonautica: Watersportpassie, genieten in je vrije tijd!

Ontdek tijdens het VBA zakenuurtje het grootste watersportbedrijf van Flevoland en omstreken, opgericht door Jolanda Jansen en Ferry Katerberg. Met een breed scala aan boten, van kleine sloepen tot grote tenders van toonaangevende merken laten zij ons zien wat plezier op het water inhoudt. De persoonlijke aanpak en de unieke beleving in hun informele showroom op jachthaven Marina Muiderzand laat je alles beleven.
Als de weergoden ons gunstig gezind zijn, kan er ook een stukje meegevaren worden op een van de boten van FlevoNautica.

Thuis op het water
De naam "FlevoNautica" verwijst naar de thuisbasis van het bedrijf: Flevoland. Almere, gelegen in de provincie Flevoland, biedt uitstekende mogelijkheden voor watersportliefhebbers. Met meren, kanalen en vaarroutes is het een paradijs voor wie van varen houdt. FlevoNautica speelt daar handig op in door een breed scala aan boten aan te bieden, geschikt voor verschillende vormen van watersport. Beschikbaar voor verhuur en verkoop.
Of je nu op zoek bent naar een ontspannen dagje varen met een sloep, een avontuurlijke vaartocht met een tender, of consoleboot, FlevoNautica biedt het allemaal. Beschikbaar voor verhuur en verkoop.
14
juli
2023

Save the date VBA Summerbreak Party bij Regatta Center Almere | 14 juli 2023

Nadere gegevens over de tijden, het programma en hoe in te schrijven volgen binnenkort.
No Internet Connection