VBA

Subcategorieën

06
sept
2019

Botterrace 2019

06-09-2019 11:00 -18:00
€150.00
Botterrace 2019

Op 6 september 2019 vindt de zesde editie van de succesvolle Botterrace weer plaats.

De Almeerse botterstichting verwacht ook dit jaar weer een overgrote belangstelling vanuit het Almeerse bedrijfsleven om zich op dit evenement te presenteren en mee te varen. Afgelopen jaar was het een zeer succesvolle dag en daarom wil de VBA ook dit jaar weer voor haar leden één of meerdere boten met korting voor deze race reserveren.

Voor wie
Meevaren met deze Botterrace leent zich voor àl onze leden (zzp’ers, mkb’ers en onze XL bedrijven) perfect om provincie- en gemeentebestuurders en de top van het bedrijfsleven te ontmoeten. Misschien zijn er voor u interessante nieuwe opdrachtgevers of samenwerkingspartners aan boord. Na afloop is het gezellig netwerken met alle deelnemers onder het genot van heerlijke hapjes bij Brasserie Bakboord. Deze combinatie én het leveren van een gezamenlijke strijd voor het behalen van een eerste of ereplek in de ranglijst, geeft u of uw bedrijf de garantie hoe dan ook een effectieve dag te hebben.

Meevaren of botter huren
U kunt zich als VBA lid opgeven om aan dit geweldige spektakel mee te doen. Per boot is er plek voor maximaal 12 VBA bemannings¬leden. Ook kunt u als lid van de VBA met uw bedrijf een gehele eigen boot of zelfs meerdere boten afhuren voor uw medewerkers en/of relaties.
Kosten
Deelname aan het volledige programma kost € 150,- per bedrijf per persoon.

Programma:

10.30 uur

Palaver schippers en bemanningsleden in tent bij Brasserie Bakboord

11.00-12.00 uur

Uitgifte lunchpakketten voor gasten en bemanning. Bevoorrading van de schepen, het is dan noodzakelijk dat er één van de bemanningsleden aan

boord is om het lunchp akket aan te nemen.

11.00 uur

Wedstrijdinstructie voor de schippers door de wedstrijdleiding

12.00 uur

Opening en welkomstwoord Comité en Burgemeester van Almere

12.30-13.00 uur

Inschepen gasten (sponsoren) aan boord en uitvaren

13.30 uur

Start wedstrijd (13.20 uur voorbereidingssignaal)

16.00-18.00 uur

Terugkomst in de haven. Prijsuitreiking en borrel bij Brasserie Bakboord

 Meld je snel aan, want vol=vol!

24
sept
2019

Business Congres Almere ‘The Future is now’

24-09-2019 15:30 -19:30
Business Congres Almere ‘The Future is now’

De Miljoenennota middag wordt onderdeel van het Business Congres Almere ‘The Future is now’(powered by VBA)

De VBA heeft besloten om in plaats van de traditionele Miljoenennota middag een Business Congres te organiseren rondom een actueel of belangrijk thema. Het allereerste Business Congres Almere vindt plaats op 24 september 2019 in KAF en heeft als thema ’The future is now’.

Reden voor dit thema is de noodzaak om nu echt in beweging te komen. Voornamelijk op het gebied van duurzaamheid, circulariteit, arbeidsmarkt en onderwijs in Almere is er veel te winnen, te delen en vooral ook samen te werken.

We kunnen alvast verklappen dat we niemand minder dan astronaut André Kuipers hebben gecontracteerd! Hij neemt ons vanuit zijn visie en ervaring mee op een reis naar de toekomst. Het spreekt vanzelf dat óók de miljoenennota en de daarmee samenhangende uitdagingen voor u als ondernemer een plek krijgen tijdens dit congres.

Voor dit jaarlijks terugkerend congres worden ook ondernemers en managers uit de regio uitgenodigd. Niet alleen om kennis te maken, maar vooral ook om te inspireren met een prachtig programma. Het wordt een bijzondere middag waarbij u van 15.30 uur tot 19.30 uur geheel wordt verzorgd, inclusief hapjes en drankjes.

Als VBA lid geniet u uiteraard van extra voordeel; vergeet dus vooral niet uw lidmaatschap te vermelden bij uw aanmelding. Bent u nog geen lid en wilt u wel lid worden of wilt u meer dan 10 kaarten bestellen, stuur dan een mail naar:

Let op: Gezien de grote belangstelling dit jaar, is bijtijds reserveren belangrijk. Bestel nu al uw early bird tickets!

Let op: De kaartverkoop van dit event verloopt via Eventbrite.

Partners van Business Congres Almere zijn tot nu toe: Rabobank Almere, Countus Accountants/adviseurs, Lentink Accountants/belastingadviseurs, MTH accountants/adviseurs en de gemeente Almere!

03
okt
2019

VBA HR Kring organiseert bijeenkomst Sterk aan het werk

03-10-2019 13:30 -17:30
De locatie staat in de beschrijving
inclusief gezond hapje en drankje!

De VBA HR Kring organiseert 3 oktober een bijeenkomst met als thema Sterk aan het werk: “leer hoe je mensen mentaal en fysiek gezond aan het werk houdt en zorgt voor een veilige werkomgeving”

Vitale mensen die met plezier werken in een veilige werkomgeving presteren beter en zijn minder vaak ziek. Ze maken minder fouten en ongelukken. Bovendien zijn ze klantvriendelijker en zorgen ze voor een hogere klanttevredenheid. Investeren in vitaliteit, plezier en veiligheid op het werk loont dus. Maar hoe ver ga je als werkgever?

• Hoe ga je om met medewerkers die op het werk uitvallen met psychische klachten die privé gerelateerd zijn?
• Hoe begeleid je medewerkers die regelmatig uitvallen met fysieke klachten zoals chronische rugpijn?
• De RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie) is verplicht, maar waar houd je verantwoordelijk op als het gaat om het creëren van een veilige (thuis)werkplek?

Vind je dit lastige vragen om te beantwoorden? Schrijf je dan in voor de gratis inspiratiemiddag Sterk aan het werk. Deze middag krijg je niet alleen antwoord op de vragen van deskundige en ervaren experts, maar is er ook ruimte om kennis en ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers.

26
nov
2019

VBA Algemene Leden Vergadering locatie MotracLinde Almere

26-11-2019 16:30 -19:30
VBA Algemene Leden Vergadering locatie MotracLinde Almere

Op dinsdag 26 november vindt de Algemene Ledenvergadering plaats bij MotracLinde. Het volledige programma volgt zo snel mogelijk.

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93