VBA

Subcategorieën

19
juni
2019

VBA HR kring organiseert discussiemiddag "Drijfveren: de basis voor intrinsiek gemotiveerde medewerkers'

19-06-2019 15:00 -17:45
VBA HR kring organiseert discussiemiddag "Drijfveren: de basis voor intrinsiek gemotiveerde medewerkers Intrinsiek gemotiveerde medewerkers halen voldoening uit hun werk. Ze geven het werk betekenis en zorgen voor een betere werksfeer. Ook presteren zij beter en zijn zij minder vaak ziek. Kortom: ze brengen organisaties (en zichzelf) verder. Goed voor werknemers en werkgevers!
25
juni
2019

Zakenuurtje VBA

25-06-2019 16:30 -18:30
Eerste drankje van de VBA

Elke laatste dinsdag van de maand organiseert de VBA het zakenuurtje. Deze keer is dat bij A-Point op hun nieuwe locatie aan de Veluwezoom 17-19.

26
juni
2019

Haringparty 2019

26-06-2019
inschrijving via website Haringparty Almere 2019
Haringparty 2019 Een informeel B2B event waarbij er niet alleen aandacht is voor netwerken, maar waar ook zeker de verschillende goede doelen in de spotlight worden gezet. Komt u ook genieten van de verse haring? Neem vooral uw klanten en relaties mee en maak er een onvergetelijke avond van.
05
juli
2019

VBA Business Summerbreak Party 2019

05-07-2019 16:00 -23:55
VBA Business Summerbreak Party 2019


De VBA Business summerbreak party: bespreek je vakantieplannen, vier feest, daag jezelf sportief uit, eet lekker mee, borrel en dans!

Al twee jaar op rij organiseert de VBA een seizoen afsluitingsfeest bij Steel Creek één week voorafgaand aan de start van de schoolvakanties. Doel van dit event is om zonder zakelijk karakter, op slippers, ondernemers nog één keer bij elkaar te brengen voordat de meesten van hun vakantie gaan genieten. Met elkaar vakantieplannen delen en gezellig netwerken.


Ook dit jaar zullen we deze traditie voortzetten en is ons Summerbreak Event gepland op vrijdag 5 juli 2019 bij Steel Creek op Almere Strand.
Traditiegetrouw zetten we op deze dag onze vrijwilligers in het zonnetje, genieten we van de heerlijke BBQ-gerechten van Steel Creek, een live band en een DJ. Het succesvolle volleybaltoernooi van vorig jaar zetten we ook dit jaar weer voort: de wisselbeker staat verleidelijk klaar om met de winnaars van 2019 mee te gaan.

Anders dan voorgaande jaren willen we dit jaar graag andere businessclubs, verenigingen en netwerkgroepen uit Almere uitnodigen om met hun leden aan te sluiten op onze VBA Summerbreak. Ons doel is om op deze manier met een groter en meer gemêleerd gezelschap Almeerse ondernemers, managers en relaties kennis te maken. Hierdoor vergroten we onze netwerken en kunnen we mogelijk na de zomervakantie nieuwe verbindingen leggen!

Alle ondernemers van Almere zijn dus van harte welkom op ons event! Je kunt deelnemen door teams op te geven voor het beachvolleybal toernooi en/of de BBQ feestavond. Vooraf kaarten bestellen kan ook.

Deelnemen:

BBQ en Summerparty
VBA LEDEN:  € 25,- per persoon inclusief welkomstdrankjes 
NIET LEDEN: € 35,- per persoon inclusief welkomstdrankjes 

Beachvolleybal toernooi
€ 15,- per persoon inclusief verfrissende drankjes en gezonde hapjes

Je kunt een team opgeven (minimaal 6 personen) of je gewoon individueel inschrijven, je wordt dan ingedeeld.
Wil je je opgeven met een compleet team? Neem dan even contact met ons op, of 036 - 5338393 

06
sept
2019

Botterrace 2019

06-09-2019 11:00 -18:00
€150.00
Botterrace 2019

Op 6 september 2019 vindt de zesde editie van de succesvolle Botterrace weer plaats.

De Almeerse botterstichting verwacht ook dit jaar weer een overgrote belangstelling vanuit het Almeerse bedrijfsleven om zich op dit evenement te presenteren en mee te varen. Afgelopen jaar was het een zeer succesvolle dag en daarom wil de VBA ook dit jaar weer voor haar leden één of meerdere boten met korting voor deze race reserveren.

Voor wie
Meevaren met deze Botterrace leent zich voor àl onze leden (zzp’ers, mkb’ers en onze XL bedrijven) perfect om provincie- en gemeentebestuurders en de top van het bedrijfsleven te ontmoeten. Misschien zijn er voor u interessante nieuwe opdrachtgevers of samenwerkingspartners aan boord. Na afloop is het gezellig netwerken met alle deelnemers onder het genot van heerlijke hapjes bij Brasserie Bakboord. Deze combinatie én het leveren van een gezamenlijke strijd voor het behalen van een eerste of ereplek in de ranglijst, geeft u of uw bedrijf de garantie hoe dan ook een effectieve dag te hebben.

Meevaren of botter huren
U kunt zich als VBA lid opgeven om aan dit geweldige spektakel mee te doen. Per boot is er plek voor maximaal 12 VBA bemannings¬leden. Ook kunt u als lid van de VBA met uw bedrijf een gehele eigen boot of zelfs meerdere boten afhuren voor uw medewerkers en/of relaties.
Kosten
Deelname aan het volledige programma kost € 150,- per bedrijf per persoon.

Meld je snel aan, want vol=vol!

24
sept
2019

Business Congres Almere ‘The Future is now’

24-09-2019 15:30 -19:30
Business Congres Almere ‘The Future is now’

De Miljoenennota middag wordt onderdeel van het Business Congres Almere ‘The Future is now’(powered by VBA)

De VBA heeft besloten om in plaats van de traditionele Miljoenennota middag een Business Congres te organiseren rondom een actueel of belangrijk thema. Het allereerste Business Congres Almere vindt plaats op 24 september 2019 in KAF en heeft als thema ’The future is now’.

Reden voor dit thema is de noodzaak om nu echt in beweging te komen. Voornamelijk op het gebied van duurzaamheid, circulariteit, arbeidsmarkt en onderwijs in Almere is er veel te winnen, te delen en vooral ook samen te werken.

We kunnen alvast verklappen dat we niemand minder dan astronaut André Kuipers hebben gecontracteerd! Hij neemt ons vanuit zijn visie en ervaring mee op een reis naar de toekomst. Het spreekt vanzelf dat óók de miljoenennota en de daarmee samenhangende uitdagingen voor u als ondernemer een plek krijgen tijdens dit congres.

Voor dit jaarlijks terugkerend congres worden ook ondernemers en managers uit de regio uitgenodigd. Niet alleen om kennis te maken, maar vooral ook om te inspireren met een prachtig programma. Het wordt een bijzondere middag waarbij u van 15.30 uur tot 19.30 uur geheel wordt verzorgd, inclusief hapjes en drankjes.

Als VBA lid geniet u uiteraard van extra voordeel; vergeet dus vooral niet uw lidmaatschap te vermelden bij uw aanmelding. Bent u nog geen lid en wilt u wel lid worden of wilt u meer dan 10 kaarten bestellen, stuur dan een mail naar:

Let op: Gezien de grote belangstelling dit jaar, is bijtijds reserveren belangrijk. Bestel nu al uw early bird tickets!

Partners van Business Congres Almere zijn tot nu toe: Rabobank Almere, Countus Accountants/adviseurs, Lentink Accountants/belastingadviseurs, MTH accountants/adviseurs en de gemeente Almere!

03
okt
2019

SAVE THE DATE VBA HR Kring organiseert bijeenkomst Sterk aan het werk

03-10-2019 13:30 -17:30
De locatie is nog niet bekend

De VBA HR Kring organiseert 3 oktober een bijeenkomst met als thema Sterk aan het werk: “leer hoe je mensen mentaal en fysiek gezond aan het werk houdt en zorgt voor een veilige werkomgeving”

Het volledige programma volgt zo snel mogelijk.

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93