Running Dinner 2020

Running Dinner 2020

Het Running Dinner Almere, de culinaire belevenis in het stadshart van Almere gaat weer plaatsvinden op dinsdag 3 maart 2020. Tijdens het Running Dinner Almere wordt een 3-gangen diner geserveerd op diverse locaties in het Stadshart van Almere. Zo kunt u op een gezellige manier dineren op drie verschillende locaties, nieuwe mensen leren kennen én een bijdrage leveren aan het goede doel.

Het goede doel van dit jaar is: Stichting Kanjer Wens
Stichting Kanjer Wens is een stichting uit Almere die wensen vervult van kinderen van 3 tot en met 15 jaar die een ernstige ziekte hebben, sommige levensbedreigend, andere chronisch. Al deze kinderen hebben één wens gemeen; dat zij weer gezond mogen zijn. Helaas kan de stichting deze wens niet vervullen maar alle andere wensen die zij hebben, kunnen zij met hun team van enthousiaste vrijwilligers wellicht wel vervullen. Deze wensen kunnen veelomvattend zijn, zoals bijvoorbeeld een Kanjer Wens Dag waarbij een ontmoeting met een bekende YouTuber plaatsvindt. Of een evenement bezoeken, een cadeautje, een dagje naar een pretpark of een ritje met husky’s.

Het zijn dagen waarbij het hele gezin kan genieten. Want ook zij kunnen dan weer een dag plezier beleven met het wenskind. Zo’n fantastische dag kan alleen met behulp van sponsors worden geregeld. Deze sponsors zijn van groot belang daarom zou het geweldig zijn wanneer er meer sponsors bij zouden komen. Wilt u ons ook helpen om ernstig zieke kinderen een dag te geven die zij nooit meer zullen vergeten? Mede dankzij uw hulp kunnen zij nog meer Kanjer Wens Dagen organiseren.

Ook dit jaar kunt online kaarten bestellen voor het Running Dinner Almere. Klik hier voor meer informatie over de locatie, sponsoren en een uitleg van de sponsorpakketten.

U kunt de gegevens van maximaal 10 personen doorgeven via de website. Wilt u meer dan 10 kaarten aanschaffen? Stuurt u dan een e-mail naar

U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden:
• Couvert 1 Persoon: € 85,-
• Sponsorpakket “Brons”: € 300,-
• Sponsorpakket “Zilver”: € 500,-
• Sponsorpakket “Goud”: € 1000,-

Evenement Eigenschappen

Startdatum 03-03-2020 18:00
Einddatum 03-03-2020 22:30
Locatie De locatie staat in de beschrijving
Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection