Het Running Dinner

Het Running Dinner

Gezellig dineren, nieuwe mensen leren kennen en tegelijk bijdragen aan een goed doel! De Tafelronde Almere organiseert voor de 10e maal het Running Dinner.

De Tafelronde 155 Almere is een groep enthousiaste heren die zich inzetten voor de stad. Deze groep heren zetten zich geheel belangeloos in voor de organisatie van het Running Dinner Almere en ondersteunen hiermee de lokale goede doelen die meedoen. Vorig jaar mocht de Tafelronde 155 Almere een mooie waardecheque van maar liefst 8.000 euro overhandigen aan het Gouden Dagen project van Polderburen.

De komende editie vindt plaats op 28 februari 2019 en wederom in het stadshart van Almere. Je bent van harte welkom om hieraan deel te nemen!

Maar wat is het Running Dinner Almere? 
Het Running Dinner is de culinaire belevenis in het stadshart van Almere. Tijdens het Running Dinner wordt er een 3-gangendiner geserveerd op diverse locaties in het Stadshart van Almere. De deelnemers gaan op een gezellige manier dineren op drie verschillende locaties en leren nieuwe mensen kennen. Daarnaast levert jouw deelname aan dit evenement een bijdrage op aan de goede doelen.

De lokale goede doelen van dit jaar zijn Stichting Wensjes en Stichting Sky.
Stichting Wensjes 
Het helpen van mensen in urgente nood staat centraal bij Wensjes. Je kunt hierbij denken aan mentale en materiële ondersteuning. De praktijk wees uit dat mensen dagen moesten overbruggen voordat zij bij het VLA (Voedsel Loket Almere) terecht konden. Tijdens deze dagen zij eten halen bij Wensjes. Ook voor spullen zoals huisraad en kleding kan men bij Wensjes terecht. In de volksmond wordt dit de inloop genoemd, waarbij zonder betaling hulp en goederen meegegeven wordt.

Stichting Sky
Sky Vernes, een jongen van 3 jaar oud, heeft cerebrale parese: een aandoening waarbij kinderen moeite hebben met bewegen als gevolg van een hersenbeschadiging die ontstaan is voor het eerste levensjaar. Bij alles wat er gedaan moet worden heeft hij hulp nodig. Om de kwaliteit van Sky’s leven zoveel mogelijk te verbeteren, zal hij twee keer per jaar behandeld moeten worden in de kliniek in Oekraïne. De kosten voor zijn behandeling worden niet vergoed door de verzekering.

Programma
Datum: 28 februari 2019
18.00 uur Inloop
18.45 uur Welkom door burgemeester Franc Weerwind  
19.00 uur Start running dinner 
22.00 uur Afterparty 

Klik hier voor meer informatie en kaartverkoop.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 28-02-2019 18:00
Einddatum 28-02-2019 23:00
Locatie De locatie staat in de beschrijving

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93