Flevo Zakenfestival

De 2e editie van het Flevo Zakenfestival zal onder andere bijzondere aandacht geven aan de contactmogelijkheden tussen de standhouders onderlng; face2face. Het Flevo Zakenfestival wordt gehouden op woensdag 27 en donderdag 28 september 2017 in de AIS hangar op Lelystad Airport en richt zich op de gehele provincie Flevoland en de Westzoom van de Veluwe.

Het Flevo Zakenfestival heeft niet alleen de bezoekers veel te bieden maar ook de standhouders, want zij vormen immers het gezicht van de beurs. Deelnemen aan het Flevo Zakenfestival is voor de bedrijven niet alleen maar standruimte huren. Het Flevo Zakenfestival biedt de ondernemers de mogelijkheid zich op een bijzondere manier te presenteren. Er wordt dus rekening gehouden met individuele wensen.

Hieronder een greep uit de mogelijkheden.

Vlogger

Op beide dagen zal een vlogger vlogs maken met bezoekers en die begeleiden naar stands waar zij interesse in hebben. Daarnaast zal hij vlogs maken met standhouders, die deze op hun eigen website kunnen plaatsen. Hierdoor ontstaat  er van de beide beursdagen een mooi dagboek.

Captains lunch

Voorafgaand aan de opening van de beurs zal er op beide dagen weer een Captains lunch worden gehouden. Standhouders kunnen in een ontspannen sfeer met elkaar in contactkomen.  Tijdens de lunches worden actuele zaken gepresenteerd door toonaangevende sprekers.

Ronde tafel presentaties

Het Flevo Zakenfestival biedt de standhouders de gelegenheid om hun bedrijf tijdens een ronde tafel gesprek te presenteren aan kleine groepjes belanstellenden. Voordeel van dit soort presentaties is, dat je contact kunt leggen met mensen, die echt in je bedrijf geïnteresseerd zijn en dat er snel een inter-actie ontstaat. Diverse deelnemers hebben nu al aangegeven dat zij van deze mogelijkheid gebruik gaan maken. Natuurlijk is het ook mogelijk om bijeenkomsten te organiseren voor grotere groepen.

De actuele ontwikkeling van Lelystad Airport

Het nieuwe toeristenvliegveld Lelystad kan na de opening in april 2019 versneld doorgroeien. Het moet de zevende baan van Schiphol worden. Tijdens rondleidingen over het luchthavengebied wordt u geïnformeerd over de stand van zaken. Voor standhouders buiten de openingstijden en voor bezoekers tijdens de beurs.

Deel uitmaken van een select gezelschap standhouders

Grote en kleine bedrijven hebben zich reeds aangemeld als standhouder op het Flevo Zakenfestival. Wilt u ook deel uitmaken van dit selecte gezelschap? Neem dan contact op met Peter Rijsenbrij, mobiel: 06-54344077, met Wim de Bruijn, mobiel: 06-53932953 of  e-mail: . Correspondentieadres:  Postbus 1447 - 1300 BK Almere  Website: www.flevozakenfestival.nl

Aanbieding

Voor alle leden van de VBA geldt een korting van 10% op de standruimte. Een mooie kans om deel te nemen op deze dynamische plek in Flevoland: Lelystad Airport.

Voorlopige deelnemerslijst.

50/50 Workcenter Leger des Heils Flevoland

Almere

A1 etiketten

Almere

Agora Theater

Lelystad

Almere Deze Week

Almere

A Zaken

Almere

Big Data Center

Almere

BKL  Bedrijfskring Lelystad

Lelystad

Crowe Horwath Foederer

Lelystad

De Haan Law

Almere

Dura Vermeer

Almere

Ekris BMW

Almere

Eventary

Almere

Flevoland werkt

Lelystad

Fuser

Almere

Galaxy

Lelystad

Gemeente Noordoostpolder

Emmeloord

Gemeente Zeewolde

Zeewolde

Handy Clean BV

Lelystad

Heman

Amsterdam

Hoeky Webdesign

Lelystad

Holland Reclame Standbouw

Zeewolde

ING Bank

Flevoland

Kartbaan Lelystad

Lelystad

Lelystad Airport

Lelystad

Level One

Emmeloord

Loko IT

Almere Zeewolde

Lobbie for

Almere

Mac3Park

Almere

Multicopy

Almere

Omala / LAB

Lelystad

OMFL

Lelystad

Promo Trade BV

Lelystad

Rabobank Flevoland

Lelystad

Rainbow Logistic and Solutions BV

Blaricum

Reclame Sukses

Lelystad

Roosenboom Kantoorinrichting

Almere

Scala Flevoland

Almere

Schurer Kamphuis

Almere

van der Knaap Security

Almere

WeerWerk036

Almere

Werkbedrijf Lelystad

Lelystad

Zoomdog Media

Almere

evenement eigenschappen

Startdatum 27-09-2017
Einddatum 28-09-2017
Prijs per persoon Gratis
Created By Bart Buijs

Deel dit evenement

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93