14e editie Almere on Stage | 23 maart 2023

14e editie Almere on Stage | 23 maart 2023 Weet jij nog wat je wilde worden toen je 14 jaar was? Om ruim 1.000 Almeerse vmbo-leerlingen te helpen bij het maken van deze keuze, organiseren VBA-leden Sacha de Ruiter en Guany Wassenaar namens 12 deelnemende scholen de 14e editie van Almere On Stage.

Op 23 maart a.s. worden deze jongeren tijdens het #Beroepenfeest over de rode loper en onder luid applaus ontvangen door zo’n 200 beroepsbeoefenaren die klaar staan om kennis te maken met de medewerkers van morgen! Een mooie manier om het VMBO de honneurs te geven die het verdient, want wist je dat:
● de meerderheid van de beroepsbevolking afkomstig is van het vmbo?
● het vmbo een van de meest innovatieve en complexe onderwijsvormen is?
● leerlingen die het vmbo volgen al met 14 jaar moeten kiezen wat ze later willen worden?

Door deelname aan Almere On Stage help je deze leerlingen met het maken van een keuze die echt bij ze past en met het opbouwen van een helpend netwerk. Zo komen de leerlingen waarmee je tijdens het Beroepenfeest een match hebt gemaakt op 6 april een dagdeel met je meelopen om te ervaren wat jouw beroep inhoudt. Mocht je zelf niet beschikken over een ruimte om de leerlingen te ontvangen? Dan wordt er in overleg een lokaal op één van de 12 deelnemende scholen gereserveerd.

Maar met deelname aan Almere On Stage help je niet alleen deze leerlingen vooruit, het is ook nog eens een uitstekende manier voor bedrijven en ondernemers om:
● jonge talenten te ontmoeten;
● hun imago te verbeteren;
● hun netwerk uit te breiden; en
● bij te dragen aan de lokale gemeenschap en de ontwikkeling van de volgende generatie werknemers.

Dus meld je aan als deelnemend beroepsbeoefenaar, matchmaker of Vriend van Almere On Stage en laat deze leerlingen zien waarom jouw beroep en/ of sector zo ontzettend leuk is.

Aanmelden kan via www.almereonstage.nl/aanmelden of neem contact op met projectleiders Sacha de Ruiter en Guany Wassenaar via mail@almereonstage.nl en volg Almere On Stage via LinkedIn, Instagram, Twitter en Facebook.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 23-03-2023 09:00
Einddatum 23-03-2023 21:00
Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection