Trainingssessie Kleurrijk Werkt

De werkvloer én de werkomgeving anno 2016 worden steeds kleurrijker. Hoe goed bent u in het omgaan met verschillen? En uw organisatie? Er is meer uit te halen dan u denkt!

Avanti wil voorlopersorgan​isaties in Almere creëren op het gebied van Kleurrijk Werkt! Daarom biedt Avanti opnieuw een trainingstraject betreffende het benutten van verschillen aan voor medewerkers uit allerlei Almeerse organisaties.​​

Voor wie

Managers, medewerkers, P&O`ers. De diversiteit in functie zetten we meteen in bij de workshops.

Wat

Een trainingstraject van 3 dagdelen om verschillen (beter) te benutten.

Thema’s die aan bod komen:

​- “What you see is what you get! …?“, aan de slag met cultuur en perceptie. 
​​​- “Ontdek de kleurrijkheid van je werk”, wat kunt u doen met diversiteit voor dienst/product, klanten, personeel en arbeidsmarkt.​
- “Doe je voordeel met de kleurrijkheid van je werk”, over tien kritische succesfactoren van diversiteitsmanagement en persoonlijke en/of teamcompetenties. 

Door de afwisseling aan werkvormen bekijkt u de thematiek van veel kanten;; ook is er ruim gelegenheid uw eigen casussen in te brengen. Verder werkt u aan een concreet plan waar u morgen al wat aan hebt binnen uw organisatie. Het trainingstraject wordt verzorgd door Olivia Andiel van Seba cultuurmanagement.

Wat kost het

Deelname is gratis (dus mis deze kans niet!), wel werken we met een no-­show fee voor afwezigheid tijdens de trainingen. Verder zijn uw tijd en inspanning natuurlijk ook kostbaar. Denk aan de tijd om deel te nemen, eventuele anderen in uw organisatie erbij te betrekken en aan het uitvoeren van de opdracht die u na de eerste sessie mee krijgt.

Wat brengt het op

U vergroot uw competentie om allerlei verschillen van medewerkers en klanten te benutten ten voordele van uzelf, de ander en uw organisatie! En natuurlijk vergroot u uw netwerk in Almere en brengt u uw organisatie positief in beeld.

Aanmelding

Voor de inspiratiesessies en overige informatie:kleurrijkwerkt@avanti-­almere.nl
Houd de website www.avanti-­almere.nlin de gaten voor actuele gegevens!

Voor in uw agenda:

Trainingsdagen 2016
22 april, 13 mei en 27 mei 2016
9:00 tot 13:00 uur

Inspiratiesessies 2016
11 april, 30 mei en 26 september 2016
16:00 tot 18:00 uur

evenement eigenschappen

Startdatum 22-04-2016 09:00
Einddatum 22-04-2016 13:00
Locatie
Places to Work
Wisselweg 33, 1314 CB Almere, Nederland
Places to Work

Location Map

Deel dit evenement

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93