Flevopenningen Ondernemersgala 2022

Het Flevopenningen Ondernemersgala 2022 zal op 10 juni  2022 worden gehouden tijdens de Floriade in Almere, zo laat het bestuur van Stichting Flevopenningen weten.

Gala op locatie op Floriade terrein in Almere
Het Flevopenningen Ondernemersgala wordt voor de 17e keer wordt gehouden. Het zal plaatsvinden in één van de horecalocaties op het terrein van de Floriade.
Deze locatie zal de juiste uitstraling krijgen voor de huisvesting van zo’n zeshonderd ondernemers, bestuurders en politici die aan het populaire, jaarlijks terugkerende provinciale ondernemersgala deelnemen.

Flevopenningen
Tijdens het ondernemersgala worden Flevopenningen uitgereikt aan ondernemers en studenten ter onderscheiding van excellente prestaties.

Er worden twee HBO Flevoland Flevopenningen toegekend: één aan studenten van Windesheim Flevoland voor de beste comaker en één aan studenten van Aeres Hogeschool Almere/Dronten voor de beste praktijk stagiair.

Op deze editie van het Flevopenningen Ondernemersgala zullen door het Regionaal Werkbedrijf Flevoland (RWF) werkgevers worden gehuldigd, die zich de afgelopen periode extra hebben ingezet voor de inclusieve arbeidsmarkt.

Deze ‘Ambassadeurs Participatie van de Inclusieve Arbeidsmarkt’ worden door de Flevolandse gemeenten voorgedragen, waarbij zij zich rond het thema ‘Ongekend Talent’ hebben onderscheiden door 50-plussers kans op werk te bieden.

De Flevopenning ‘Topondernemer’ gaat naar één van de zes door de lokale Flevolandse bedrijfskringen genomineerde kandidaten c.q. winnaar Ondernemer van het Jaar.

Meer info en aanmelding: www.flevopenningen.nl 

Evenement Eigenschappen

Startdatum 10-06-2022 09:00
Einddatum 11-06-2022 09:00
Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection