Symposium Circular Green Cities

Symposium Circular Green Cities

Op vrijdag 8 oktober wordt het symposium Circular Green Cities georganiseerd door de Provincie Flevoland, Aeres Hogeschool, Floriade & Floriade.digital en de gemeente Almere (VBA-leden).. Een aantal internationale gasten zal hun visie geven op het verduurzamen van stedelijke ontwikkelingen.


Na het symposium is het ook mogelijk om, naast een lunch, een rondleiding te krijgen in het nieuwe, volledig circulaire gebouw van de Aeres Hogeschool. Het hele symposium is ook online te volgen.  De voertaal tijdens Circular Green Cities zal Engels zijn.

De impact van klimaatverandering op het stadsleven is groot. Uit het laatste IPCC-rapport blijkt dat op handen zijnde actie noodzakelijk is. Het roept op tot klimaatmitigatie door een transitie naar een circulaire economie en een radicale vergroening van stedelijke gebieden. Op beide uitdagingen komt het symposium Circular Green Cities aan de orde, gemodereerd door Xander de Bruine, programmamanager Floriade 2022.

Het symposium wordt live gestreamd via Floriade.digital. Het symposium wordt Engels gesproken. Het aantal plaatsen op het Food Forum is beperkt (maximaal 75 fysieke plekken). Dus wil je erbij zijn, meld je dan snel aan voor 30 september via deze link. Kies je ervoor om online deel te nemen, dan ontvang je de link na aanmelding. 

 Aeres Gem AL Floriade prov.FL

Evenement Eigenschappen

Startdatum 08-10-2021 10:00
Einddatum 08-10-2021 12:00
Sluitingsdatum 30-09-2021
Locatie Food Forum Almere

Locatie Kaart

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection