Rabobank Prinsjesdaglezingwebinar

Rabobank Prinsjesdaglezingwebinar

Iedere derde dinsdag in september is het Prinsjesdag. Koning Willem-Alexander opent het werkjaar van het parlement met het uitspreken van de troonrede en de minister van Financiën biedt de miljoenennota en rijksbegroting aan. Dit jaar is Prinsjesdag misschien wel relevanter dan ooit, welke impact heeft Corona op de overheidsbegroting? Daarom nodigt de Rabobank u graag uit voor hun Prinsjesdaglezing op woensdag 16 september. Omdat de bijeenkomst dit jaar door de corona-beperkende maatregelen fysiek geen doorgang kan vinden, wordt deze lezing in de vorm van een webinar georganiseerd.

Barbara Baarsma
Tijdens de Prinsjesdaglezing zal Barbara Baarsma, hoogleraar Toegepaste Economie aan de UvA en directievoorzitter van Rabobank Amsterdam, met u terugblikken op afgelopen jaar en vooruit kijken naar volgend jaar op basis van de troonrede. Tijdens deze presentatie wordt u meegenomen in de economische ontwikkelingen en de financiële consequenties van maatregelen voor zowel particulieren als ondernemers.

Programma
13.30 - 13.35 uur Welkomstwoord door Patrick Verbeij, directeur Vermogensmanagement Metropoolregio Amsterdam
13.35 - 14.15 uur Prinsjesdaglezing door Barbara Baarsma, econoom en directievoorzitter Rabobank Amsterdam
14.15 - 14.30 uur Ruimte voor vragen en afsluiting

Aanmelden
De webinar wordt uitgezonden via een Microsoft Teams Live Event. In de bijlage van deze e-mail vindt u een handleiding met meer informatie over deelnemen aan een Teams Live Event.
U kunt de Prinsjesdaglezingwebinar online bijwonen via onderstaande aanmeldlink. Let op, deze link wordt enkele minuten voor aanvang van de webinar actief.
Klik hier om op 16 september deel te nemen aan de lezing.

Vragen
Heeft u specifieke vragen die u graag beantwoord zou willen hebben tijdens de webinar? Of heeft u andere vragen over deze online bijeenkomst? U kunt deze voorafgaand aan de webinar sturen naar

Handleiding_deelnemen_aan_Live_Event_Teams.pdf

Evenement Eigenschappen

Startdatum 16-09-2020 13:30
Einddatum 16-09-2020 14:30
Locatie Online
Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection