Workshop: Waardepropositie

Workshop: Waardepropositie

De Ondernemerscarrousel is een serie interactieve workshops over de basisgebieden van ondernemerschap. Om de week kun je op woensdag van 10.00-12.00 uur een nieuwe workshop volgen. En je stapt in wanneer je wil. Tijdens de cyclus komen de volgende onderwerpen aan bod:

- Administratie, belastingen, verzekeringen, pensioen
- Waardepropositie
- Verdienmodel
- Marketing
- Sales en klantenbinding
- Online marketing & e-commerce

De workshops worden gratis verzorgd door ervaren Almeerse ondernemers of experts en i.s.m. de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA). Ze zijn bedoeld om jou een extra sterke start te geven als ondernemer. Want van een sterker economisch Almere worden we allemaal beter!

Workshop: Waardepropositie
Als bedrijf wil je jezelf goed positioneren in de markt. Maar wat is de onderscheidende waarde die jouw bedrijf biedt en hoe wordt je uniek? In deze workshop leer je hoe je jouw dienst of product een uniek tintje geeft. Tijdens de workshop worden onder andere de volgende vragen behandeld

Wat is het profiel van mijn klanten? Waar hebben mijn klanten behoefte aan? Hoe speelt mijn product of dienst in op de behoeften van de klant? Welke voordelen biedt mijn product of dienst? Welke belofte kan ik maken naar mijn klanten? De workshop wordt aangeboden door VBA lid Annemiek van Rheenen van Marketing Spreekuur.

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 02-09-2020 10:00
Einddatum 02-09-2020 12:00
Locatie Ondernemersplein Almere

Locatie Kaart

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection