Workshop: Administratie, belastingen, verzekeringen & pensioen

Workshop: Administratie, belastingen, verzekeringen & pensioen

De Ondernemerscarrousel is een serie interactieve workshops over de basisgebieden van ondernemerschap. Om de week kun je op woensdag van 10.00-12.00 uur een nieuwe workshop volgen. En je stapt in wanneer je wil. Tijdens de cyclus komen de volgende onderwerpen aan bod:

- Administratie, belastingen, verzekeringen, pensioen
- Waardepropositie
- Verdienmodel
- Marketing
- Sales en klantenbinding
- Online marketing & e-commerce

De workshops worden gratis verzorgd door ervaren Almeerse ondernemers of experts en i.s.m. de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA). Ze zijn bedoeld om jou een extra sterke start te geven als ondernemer. Want van een sterker economisch Almere worden we allemaal beter!

De eerste workshop vindt plaats op 19 augustus as.

Workshop: Administratie, belastingen, verzekeringen & pensioen
Een goede basis voor je bedrijf zorgt voor efficiency op lange termijn. Maar je moet het wel allemaal even regelen. Wie een goede basis neerlegt heeft daarna meer ruimte om zich te richten op zijn onderneming. In deze workshop krijg je antwoord op vragen als:

Hoe zet ik een goede administratie op voor mijn bedrijf en waar moet deze aan voldoen? Met welke belastingen krijg ik te maken? Waarvoor moet ik me als ondernemer laten verzekeren? Hoe richt ik mijn financiën het best in voor nu, maar ook voor na mijn werkzame leven? De workshop wordt aangeboden door Bon Adviesgroep.

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 19-08-2020 10:00
Einddatum 19-08-2020 12:00
Locatie Ondernemersplein Almere

Locatie Kaart

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection