Startup zomertafel

Startup zomertafel

De zomer van 2020 zal voor een ieder een andere zomer zijn dan anders. Dit biedt ook de kans om in deze periode als startup* of scaleup** ondernemer te investeren in kennis en netwerken.

Jouw onderneming is belangrijk en daarom organiseert de gemeente Almere op donderdag 2 juli a.s. de Startup Zomertafel. Een interactieve online ontmoeting in de zomermaanden met experts en ondernemers op het gebied van innovatie, groei en kapitaal. Laat je inspireren en stel al je vragen aan onze experts! Het gesprek aan tafel wordt begeleid door onze host Johan Bouwmeester.

Tijdens deze live sessie kun je via de chatfunctie al jouw vragen stellen!

*  Een startup is een jong bedrijf met een vernieuwend idee, dat gebruikmaakt van nieuwe technologie en gericht is op snelle groei.
** Een Scaleup is een door ontwikkelende en opgeschaalde startup. Vaak wordt de volgende definitie gehanteerd; ‘een bedrijf met minstens tien medewerkers dat gedurende drie jaar minimaal 20 procent per jaar groeit.’

De volgende vragen zullen onder andere aan bod komen tijdens de Zomertafel, maar je kunt natuurlijk ook via de chat je vragen stellen.

  • Hoe beoordeelt een Venture Capitalist de investeringskansen van startups?
  • Wat kan de KvK business challenge; de Almere editie, voor jouw onderneming betekenen?
  • Hoe kun je succesvol innoveren en hiermee opschalen?
  • Hoe kijkt een investeerder naar jouw businessplan?

De experts aan tafel zijn;

Johan Bouwmeester, Host Startup Zomertafel Marco Smit, Directeur Horizon Flevoland Nicolette Stehouwer, Corporate Innovatiemanager KvK Thomas Mensink, Startup & Investment Analyst Golden Egg Check Ted Scholten, ondernemer Immersive Experiences B.V.

Na de zomertafel, volgen er ook twee web colleges; Op donderdag 30 juli volgt er een web college over waardegroei & strategie. En op donderdag 20 augustus een web college over content & branding.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden. 

Schrijf je nu in voor deze gratis live & online sessie en noteer het in je agenda:
Donderdag 2 juli van 15.30 tot 16.30 uur.
Na aanmelding ontvang je de link en de toegangscode per e-mail van de livestream. 

Evenement Eigenschappen

Startdatum 02-07-2020 15:30
Einddatum 02-07-2020 16:30
Locatie Online

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection