Windesheim Comakership Meetingpoint ONLINE 4 juni 2020 Business, Management en Technology

Windesheim Comakership Meetingpoint ONLINE 4 juni 2020  Business, Management en Technology Op donderdag 4 juni van 15.00u tot 17.00u aanstaande kunt u ONLINE de talentvolle en gemotiveerde studenten van Business, Management en Technology ontmoeten, spreken en 'rekruteren'. Zij kunnen voor uw organisatie een vraagstuk oppakken, onderzoeken én beantwoorden. Denk aan zaken waar u tegenaan loopt of uitdagingen die u (nog) beter onderzocht wilt hebben. Als uw medewerkers te druk zijn of u mist de expertise, dan bijten de studenten zich graag vast in uw opdracht.

Uitwisseling van kennis tussen de studenten en uw organisatie staat centraal. Met de studenten haalt u inventieve ideeën en de laatste theoretische kennis in huis én u investeert in de medewerkers van de toekomst.

Voor deze online variant willen we u vragen om ons een kort promotiefilmpje van uw bedrijf, maximaal 2 minuten, toe te sturen. Het is de bedoeling dat het filmpje een indruk geeft van uw bedrijf en de mogelijkheden voor de studenten. Mocht u geen filmpje hebben dan ontvangen wij graag een korte pitch in tekstvorm van uw bedrijf en de gewenste Comakership, zodat we deze op de site kunnen plaatsen.

Dit kunt u mailen naar

In de aanmelding vragen wij u ook aan te geven in welke opleidingen u interesse heeft.

Bekijk hier het overzicht van alle praktijkopdrachten die in september 2020 van start gaan.

Verdere opzet van deze online variant volgt nog.

De studenten van Business, Management en Technology, die vanaf september starten met hun Comakership, verwelkomen u graag. We nodigen u dan ook van harte uit om uw organisatie te presenteren aan de studenten.

 

Evenement Eigenschappen

Startdatum 04-06-2020 15:00
Einddatum 04-06-2020 17:00
Locatie Online
Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection