Collegetour Almere

Collegetour Almere

Soroptimist Club Almere presenteert Collegetour Almere op 10 december op de dag van de rechten van de mens. Dit is ook de dag dat de campagne Orange The World eindigt. Orange the World is de internationale campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes.
Dit zijn de '16 Days of Action against Violence' tussen 25 november en 10 december.
Orange the World start op 25 november met het aanzetten van het Oranje licht en wordt op 10 december afgesloten met Collegetour Almere. Ook het Stadhuis in Almere zal tijdens deze periode oranje kleuren.

U bent van harte uitgenodigd dit samen met Club Almere te vieren in de Raadszaal op het Stadhuis in Almere.

Onze hoofdgast op deze avond is Mardjan Seighali en zij wordt geïnterviewd door Elisabeth van den Hoogen.

Mardjan Seighali heeft op 30 maart de Comeniusprijs 2019 uitgereikt gekregen Ze begon Nederlands te leren in het AZC. Daarna meldde zij zich aan bij het UAF om maatschappelijke dienstverlening op Hbo-niveau te studeren.
Het UAF begeleidde haar en betaalde voor haar opleiding. En nu werkt ze als de directeur van het UAF, waar ze samen met haar collega¹s vluchtelingen-studenten begeleidt bij hun studie en het vinden van een baan. Zij trad in juni 2016 toe tot de Raad van Advies van het College voor de rechten van de Mens.

Het UAF is een stichting die zich inzet voor de ontwikkeling van gevluchte studenten en professionals, en voor hun integratie op de Nederlandse arbeidsmarkt. Dat doen zij al sinds 1948. Zij zijn ervan overtuigd dat íedereen haar kennis kan benutten, betekenisvol is in Nederland. Dáárom maken zij zich daar sterk voor.
Met hun kennis en ervaring adviseren en verbinden zij vluchtelingen, onderwijsinstellingen, (lokale) overheden en werkgevers.

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:
19.30 - 20.00 inloop
20.00 - 20.10 opening van de wethouder
20.10 - 21.15 interview met Mardjan Seighali
21.15 - 22.00 borrel en netwerken

Klik hier om u aan te melden (vol is vol).Het zal een zeer inspirerende en hartverwarmende avond worden.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 10-12-2019 19:30
Einddatum 10-12-2019 22:00
Locatie Stadhuis Almere

Locatie Kaart

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection