Fempreneur in the City - Strategy | Business op 10 oktober 2019

 Fempreneur in the City - Strategy Inspireren, empowerment en ondernemen: dat zijn de kernwaarden van dit kennis- en netwerkevent waar we ondernemende vrouwen in de spotlight zetten. Waar enthousiaste en deskundige sprekers hun ervaringen en kennis met jou delen. Met als doel van en met elkaar te leren en de krachten te bundelen. Zien wij jou bij de volgende editie van Fempreneur in the City?

Datum: donderdag 10 oktober 2019
Tijd: 19.15 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie: denieuwebibliotheek Almere
Dresscode: business

De volgende editie van dit jaar van F.I.T.C in Almere is Strategy | Business.
De markt is voortdurend in beweging. Heb jij de veranderkracht en aanpassingsvermogen om succesvol te blijven? Heb jij jouw missie en doelstellingen vertaald naar een uitvoerbare strategie?

Deze editie helpt jou om stappen te nemen waarmee jouw doelen worden bereikt.
Door middel van een interview deelt Fauzia Mahomed Radja (FM Consultancy) haar tips en ervaringen. Ook is er een panelgesprek met Maartje Blijleven (We love communities, IncludeNow en WomenTalkTech) en Naima Amdaouech (Punch! Club Nederland) die aan de hand van vragen en stellingen met host Minchenu Maduro in gesprek gaan over dit onderwerp. Daarnaast hebben we een pitch van Marisa Lisse (Mom Entrepreneurs NL) en live muziek van Noortje Fassaert!

Meld je hier aan en zet jezelf op 'aanwezig' in het event zodat we weten dat je erbij bent. Sfeerimpressies van voorgaande edities zie je hier.
Tot 10 oktober!

NB. tijdens het event worden foto- en video-opnames gemaakt.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 10-10-2019 19:00
Locatie De Nieuwe Bibliotheek

Locatie Kaart

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93