Make my Day

Make my Day

Make My Day, geef jij jezelf een moment cadeau?

ItsHappening Eventplanners nodigt alle (VBA) dames uit voor het aankomend Make My Day evenement in Almere.

Make My Day is een event voor gelijkgezinde vrouwen in Almere en omgeving. Het event wordt een aantal keer per jaar georganiseerd op een wisselende locatie. Hier kunnen vrouwen die het leuk vinden om andere vrouwen te leren kennen, elkaar op een ongedwongen manier ontmoeten. Make My Day is er voor alle vrouwen die alles uit het leven willen halen. Die willen opladen, lachen, herkennen en ontwikkelen. Die hun blik willen verruimen. Die nieuwe vrouwen uit eigen stad willen ontmoeten zodat het leven in hun woonomgeving nog leuker wordt.

Make My Day organiseert zondag 22 september het evenement ‘een cadeau voor jezelf’. Deze dag wordt je uitgedaagd om eens helemaal alleen aan jezelf te denken.
Vind jij de opmerking “denk aan jezelf’ ook zo dubbel? Natuurlijk neem je af en toe tijd voor jezelf en probeer je goed naar jezelf te luisteren. Maar hoe doe je dat nou precies? Wat heb jij nodig om goed voor jezelf te zorgen?

Programma Make My Day ‘een cadeau voor jezelf’.
10.00 uur Inspirerende en persoonlijke theatershow met Charlotte van der Pluijm ‘het grootste cadeau’ locatie Cultureel centrum de Glasbak.
12.30 uur Onvergetelijke lunch door Eric Mesrits van Olivioli op een verborgen eiland in Almere. Locatie Overgooische zoom.
Denk aan een welkomstdrankje, paella, muziek en een cadeautje. (eindtijd 14.00 uur)

De kosten zijn € 39,95 p.p. Klik hier om tickets te bestellen.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 22-09-2019 10:00
Einddatum 22-09-2019 14:00
Locatie De locatie staat in de beschrijving
Bijlage Make my Day.png

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection