Voorstelling Theatergroep Suburbia: De Nacht, De Moeder van de dag

Voorstelling Theatergroep Suburbia: De Nacht, De Moeder van de dag

'JE MOET JE LEVEN VERANDEREN'

Na de zomerhit Hebriana (2014) spelen we dit jaar opnieuw een tragikomedie van de Zweedse schrijver Lars Norén. Een moderne klassieker uit de sterke Scandinavische theatertraditie.

Zweden, de jaren '50. In de keuken van familiehotel Aurora doen vader, moeder en hun twee zoons een laatste poging elkaar te vinden.

Het is de verjaardag van de jongste zoon, David. Het is ook de dag dat vader probeert uit alle macht -en met weinig succes- achterstallige rekeningen te betalen. Het hotel staat aan de rand van een faillissement. Maar David dagdroomt liever dan te werken in het hotel. Dat maakt zijn hardwerkende broer razend. En wat is dat hardnekkige hoestje van moeder toch?

De tragikomedie De nacht, de moeder van de dag is een indringend familiedrama gedrenkt in inktzwarte humor. Met de fenomenale dialogen van één van de grootste Zweedse toneelschrijvers, Lars Norén. Centraal motto in het leven en werk van Norén is ‘je moet je leven veranderen’. In De nacht, de moeder van de dag staan alle familieleden ook aan de vooravond van onomkeerbare veranderingen in hun levens.

De zomervoorstelling is een complete avond uit op het idyllische Stadslandgoed De Kemphaan in Almere met vooraf een Zweeds diner. Je bent heerlijk buiten maar zit tijdens de voorstelling wel overdekt.

Klik hier voor meer informatie en het bestellen van kaarten.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 05-07-2019
Einddatum 21-07-2019
Locatie Stadslandgoed de Kemphaan

Locatie Kaart

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93