Digitrans kennissessie: Privacy voor niet privacy functionarissen en zelfstandigen (ZZP)

Digitrans kennissessie: Privacy voor niet privacy functionarissen en zelfstandigen (ZZP) Elke medewerker of zelfstandige verwerkt persoonsgegevens! Daarmee valt hij of zij sinds 25 mei 2018 onder de GDPR (General Data Protection Regulation). Naar het Nederlands vertaalt de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming).

Daarom is het goed om op de hoogte te zijn van de belangrijkste onderdelen van de AVG maar zeker ook om op de hoogte te blijven van de veranderingen die sinds de invoering hebben plaatsvinden.

Resultaat
Nadat je de kennissessie hebt gevolgd, kun je gegevens die onder de AVG vallen identificeren, de rechten en plichten in relatie tot personen kunnen identificeren, kunt vertellen welke actie moet worden ondernomen bij schending van rechten/plichten en kunt vertellen welke consequenties er voor jou of je bedrijf bij schending van de rechten en plichten zijn.

Doelgroep
Er is geen specifieke basiskennis nodig om aan te sluiten.

Inhoud
In de kennissessie worden de context en definities van de AVG uiteen gezet en wordt er uitleg gegeven over de rechten en plichten binnen de AVG. Bovendien wordt aandacht besteed aan een praktische manier van implementeren.

Certificaat
Na het volgen van de kennissessie ontvangt je een ‘verklaring van deelname’.

Organisator: DigiTrans

Klik hier voor meer informatie. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via

Evenement Eigenschappen

Startdatum 22-08-2019 19:00
Einddatum 22-08-2019 21:30
Prijs per persoon €95.00
Locatie Boathouse
No Internet Connection