Workshop Informatiebeveiliging DigitTrans

Workshop Informatiebeveiliging DigitTrans

Iedere ondernemer verwerkt gegevens die mogelijk te herleiden zijn naar een persoon. De zogenaamde persoonsgegevens. Deze lopen uiteen in het hebben van businesscards tot financiële en medische gegevens en nog veel meer. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) geeft mensen daarom meer rechten en bedrijven meer plichten.

Wat moet je weten over Informatiebeveiliging!
Zoals hierboven beschreven verzameld een ondernemer gegevens. De gegevens worden verzameld, omdat de ondernemer hier belang bij heeft. Men dient zich echter te realiseren dat meer mensen belang hebben bij het verzameling van die gegevens. Denk alleen al even aan een klantenoverzicht met contactgegevens of tarieven van producten en services. Kortom; het is belangrijk risico’s in te schatten en gepaste maatregelen te nemen.

Wat moet je weten over Informatiebeheer!
Deze verzamelingen van gegevens moeten uiteraard niet alleen veilig zijn, maar het is voor de ondernemer net zo belangrijk dat deze gegevens direct beschikbaar zijn, op het moment dat dit nodig is en dat deze de waarheid vertegenwoordigen. Bovendien is het handig gegevens die niet meer nodig zijn te verwijderen, omdat dit het beheer complex maakt en de risico’s en kosten verhoogt.

Je kunt je bewustzijn vergroten en je kennis verruimen, wanneer je deelneemt aan één van de zes workshops die dit jaar in de avonduren worden georganiseerd. De eerste vindt plaats op donderdag 23 mei 19:30 en 21:30 in de Boat House waar je wordt ontvangen met een drankje en hapje. 

Klik hier voor meer informatie.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 23-05-2019 19:30
Einddatum 23-05-2019 21:30
Locatie Boathouse

Locatie Kaart

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93