Rabo Business Relay

Rabo Business Relay

RABO Business Relay - 380m zwemmen – 7km fietsen – 2km hardlopen

 

Rabobank Business Team-Relay: Deze triathlon bestaat uit een parcours van 380 meter zwemmen, 7 km fietsen en 2 km hardlopen.

Elk teamlid volbrengt de complete triathlon voordat hij of zij de timingchip overdraagt aan de volgende atleet. Wanneer de laatste atleet in het stadion arriveert, finisht het team samen. Inschrijven voor de relays kan hier.

Bij de Business Relay is een speciaal VIP arrangement inbegrepen tijdens de finale van de landelijke Eredivisie Triathlon (die na afloop van de Business Relay plaatsvindt).

In samenwerking met Rabobank Almere hebben we dit jaar een speciaal pakket samengesteld voor de bedrijven die meedoen aan de Rabo Business Relay op donderdag 12 september. Met dit pakket weet je zeker dat jouw team goed voorbereid aan de start staat en kun je samen met jouw collega’s en collega’s van andere bedrijven trainen en naar het evenement toeleven.

Als Challenge Family member word je ook uitgenodigd voor alle business bijeenkomsten en komt jouw bedrijfslogo op de Challenge Family banner en deze teampagina. Jouw bedrijf is daarmee dus ook meteen partner van deze oudste Almeerse sporttraditie.

Klik hier voor meer informatie over de wedstrijd, trainingen en deelnemende teams.

*Let op: Is jouw bedrijf uitgenodigd door Rabobank Almere? Vergeet dan niet de actiecode in te vullen op het inschrijfformulier.

Rabobank Business Relay deal

  • Pastamaaltijd op donderdag na afloop van de wedstrijd
  • After-party na afloop van de wedstrijd
  • Hospitality toegang bij hoofdwedstrijd Challenge Almere-Amsterdam op zaterdag 14 september 2019
  • Uitnodiging voor de Kick-off meeting met persconferentie
  • 6 trainingen onder leiding van een ervaren triathleet
  • Finisher shirt voor alle teamleden
  • Challenge Family Member status
  • Logo op “Challenge Family Member” banner
  • Logo vermelding op speciale teampagina

Klik hier voor meer informatie en om in te schrijven! 

Voor onze VBA leden geldt; we zouden het ontzettend leuk vinden als er dit jaar ook VBA teams meedoen aan dit sportieve event! Meld je hiervoor bij ons aan, als compleet team of individueel. Ieder team van drie leden dat namens de VBA samen meedoet, krijgt een gratis loopshirt van de VBA! Meer info? Mail ons op

Evenement Eigenschappen

Startdatum 12-09-2019 13:00
Einddatum 12-09-2019 22:30
Locatie De locatie staat in de beschrijving

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93