Floriade Dialogues Summit

Floriade Dialogues Summit

Met trots presenteren we de eerste Floriade Dialogues Summit, een internationale Summit met als thema Green and Healthy Food Cities for all!

Hoe maken we steden groener en gezonder? Waar staan we en hoe ver hebben we nog te gaan? En wat is de beste manier om steden van voedsel te voorzien? Verwacht een levendige, wetenschappelijke dialoog afgewisseld met inspirerende cases en best practices van internationale wetenschappers, activisten en koplopers!

De eerste keynotes zijn bevestigd:

- Raj Patel (UK/ India), deze schrijver en ‘rockster’ van sociale gerechtigheid en food legt uit wat er mis is met ons voedselsysteem.
- Burgemeester Chiara Appendino (IT) is de eerste burgemeester ter wereld die vegetarisch en veganistisch eten als speerpunt in haar stad op de kaart zet. Zij is op de Summit via Livestream video.
- Adriaan Geuze (NL), beroemd urban– en landschapsarchitect en eigenaar van West 8. Hij vertelt ons over de rol van de stedelijke omgeving als leverancier van zowel natuur als voedsel.

Binnenkort maken we meer namen bekend! We kijken uit naar je komst. Ga voor meer informatie en het aanmeldingsformulier naar Floriade Dialogues Summit.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 28-03-2019 09:00
Einddatum 28-03-2019 18:00
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93