Voorstelling Troost & Zonen

Voorstelling Troost & Zonen

De Wijnkelder Almere en Theatergroep Suburbia nodigen u uit om te komen kijken naar de voorstelling Troost & Zonen.
De zwarte komedie over drie generaties vaders en zonen is na een succesvolle theatertournee voor het laatst te zien in de Kunstlinie Almere Flevoland op vrijdag 21 december.

Mis deze laatste kans niet! Bestel nu je kaarten met de speciale Kerst in KAF Korting: 2 voor de prijs van 1. De normale prijs is € 26,50 per kaart.

“Een genot om naar te kijken”
Troost & Zonen is de nieuwe zwarte komedie van het Almeerse theatergezelschap Suburbia, met Peter Blok, Aus Greidanus sr., Justus van Dillen en Xander van Vledder.
Opa vult zijn pensioengat als Schnabbelsinterklaas, zijn zoon draagt stiekem jurken. En de kleinzoons? Die zitten knel in hun carrières en hun liefdes. Voor het eerst in jaren zijn ze weer bij elkaar, zonder hun moeders of partners. Een wrede speling van het lot maakt dat ze alsnog op elkaar aangewezen zijn. Grootvader zal, samen met zijn kleinzoons opnieuw voor zijn ‘kind’ moeten zorgen. Maar binnen de kortste keren raken ze verstrikt in hun verleden, heden en toekomst.

“Een genot om naar te kijken.” (**** De Telegraaf)
“Heerlijk avondje familiedrama. Met stuk voor stuk prachtige, intrigerende personages.“ (Theaterkrant)
“Razend knap” (**** Trouw)

Klik hier voor meer informatie: www.theatergroepsuburbia.nl/voorstellingen/troost-zonen

Bestellen kan zo:
Stuur een mail naar o.v.v. je naam en het aantal plaatsen. Je kunt je kaarten op de voorstellingsavond aan de kassa van de KAF afhalen en betalen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus op = op.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 21-12-2018 20:30
Locatie KAF(Kunstlinie Almere Flevoland)

Locatie Kaart

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93