VNO-NCW Midden (leden)reis 2018: Argentinië!

VNO-NCW Midden (leden)reis 2018: Argentinië!

Na de zeer interessante (leden)reizen naar onder andere Shanghai, Brazilië, Rusland, Dubai, India, IJsland & New York en afgelopen jaar Zuid-Afrika, heeft VNO-NCW Midden - samen met Rientjes & Partners - dit jaar gekozen af te reizen naar het indrukwekkende Argentinië! De (leden)reis vindt plaats van 2 tot en met 7 november 2018.

Argentinië is de tweede economie van Zuid-Amerika. Kansrijke sectoren in het land zijn onder meer milieutechnologie, landbouw, voedingsmiddelenindustrie, water, infrastructuur, logistiek en ICT.

In het zesdaagse programma bezoeken we Buenos Aires en omgeving, waar u de zakelijke kansen van Argentinië ontdekt door middel van interessante bedrijfsbezoeken en netwerkgelegenheden. Daarnaast maakt u uiteraard ook kennis met de Argentijnse cultuur.

Op de website van VNO NCW kunt u het globale programma bekijken en u aanmelden voor deze VNO-NCW Midden (leden)reis naar Argentinië. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw reis te verlengen met een bezoek aan de streek Patagonië; meer informatie hierover vindt u onder het kopje reissom.

We nodigen u van harte uit op deze inspirerende reis en hopen u te mogen begroeten in het prachtige Argentinië!

Voor meer informatie en aanmelden klikt u hier.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 02-11-2018
Einddatum 07-11-2018

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93