OVER/ZICHT Avanti theatertocht en festival ism Groot Wild

OVER/ZICHT Avanti theatertocht en festival ism Groot Wild

In september slaan Avanti en Groot Wild de handen ineen: via een theatrale wandeling en een festival zetten wij samen de schijnwerpers op mensen die vaak niet zo op de voorgrond treden.

Het startpunt is Reigers Inn waar je op Festival OVER/ZICHT een-op-een kan komen te zitten met mensen die anders zijn dan ze op het eerste gezicht lijken, spreken schrijvers en muzikanten over onzichtbare problemen en kun je knakwortel eten, de groenterijke hot-dog.

Tijdens de theatrale wandelvoorstelling OVER/ZICHT vaar je naar het Utopia-eiland om het nieuwe stuk land te gaan bewonen, met nieuwe tradities en gebruiken. Die worden tegelijkertijd bedreigd door een overijverige projectontwikkelaar en de komst van een groep vluchtelingen.
Door deze twee evenementen samen word je getriggerd om de angst voor het onbekende onder de loep te nemen. Vraag je je wel eens af wat er gebeurt als je angst loslaat, als je tradities en oude idealen laat varen? Levert dat iets positiefs op?

De kaartverkoop gaat 1 augustus van start.

GEBRUIK DE KORTINGSCODE: avantiOVER/ZICHT voor 3 euro korting per kaartje!!
Als je op www.grootwildtheater.nl/kaartverkoop/ de kortingscode avantiOVER/ZICHT invult dan kost een kaartje niet meer €12,50, maar €9,50. Dat werkt als volgt: druk op 'tickets' en dan rechts bovenin op 'Promotie code invoeren'. De korting wordt dan op alle kaarten berekend.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 15-09-2018 13:00
Einddatum 15-09-2018 22:00

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93